Darius_Tm Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Buna Am gasit o persoana care nu mai este membru dar intr-o postare din 2010 a scris despre o metoda pentru a creste precizia piulitei de bronz de la surubul trapezoidal. Am atasat o poza cu postarea si adresa topicului. Ma intereseaza pentru un ruter cnc sa fac un surub trapezoidal si vreau mai multe informatii despre cum cresc precizia. Am cautat si in engleza cu aceste cuvinte cheie dar nu am gasit nimic acme nut grounding , grinding , rectification. Daca cineva cunoaste o carte veche in care se vorbeste despre suruburi de transmisie , proiectarea si chiar executia lor ar fi util sa scrieti titlul. https://www.elforum.info/viewtopic.php?f=70&t=8508&start=90 (aici este metoda lui dar topicul nu mai exista , are forumul o arhiva sau stie cine adresa de mail la acea persoana ?) Link spre comentariu
ndc74 Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Cred ca cea mai buna precizie este cu un surub cu bile, daca exista buget pt investitie. Link spre comentariu
grifonul_alb Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Userul era " ola_nicolas " si-a inchis contul conform datelor de aici Sper vreunul din moderatori sa fi citit tema ce te intereseaza si sa te directioneze spre topicul corect, deoarece multe linkuri au fost alterate in urma unei reorganizari si mutari a forumului. Link spre comentariu
Balazs Andras Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Acum 4 ore, ndc74 a spus: Cred ca cea mai buna precizie este cu un surub cu bile, daca exista buget pt investitie. Exact! Link spre comentariu
emil.gabor Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Suruburile cu bine chinezesti au devenit atata de ieftine si sunt atata de bune, incat nu merita alte complicatii. Fiind vorba de acel domn.... Bine ca si-a inchis contul .... era un domn cu vorba foarte multa, fapte putine catre deloc... Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Ca să zicem aşa, era expert în toate, mai ales în faţa calculatorului... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 2, 2020 Administratori Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Acum 1 oră, emil.gabor a spus: Suruburile cu bine chinezesti au devenit atata de ieftine si sunt atata de bune, incat nu merita alte complicatii. Exact, nu mai merita sa te complici cu trapezoidale le poti comanda prelucrate la capete cu ce cote doresti, cele trapez le duci la un nenea care iti face o lucrare de neuitat... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum