Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Creare surub trapezoidal de precizie

Darius_Tm

Postări Recomandate

Buna

Am gasit o persoana care nu mai este membru dar intr-o postare din 2010 a scris despre o metoda pentru a creste precizia piulitei de bronz de la surubul trapezoidal. Am atasat o poza cu postarea si adresa topicului.

Ma intereseaza pentru un ruter cnc sa fac un surub trapezoidal si vreau mai multe informatii despre cum cresc precizia. Am cautat si in engleza cu aceste cuvinte cheie dar nu am gasit nimic acme nut grounding , grinding , rectification. Daca cineva cunoaste o carte veche in care se vorbeste despre suruburi de transmisie , proiectarea si chiar executia lor ar fi util sa scrieti titlul.

https://www.elforum.info/viewtopic.php?f=70&t=8508&start=90 (aici este metoda lui dar topicul nu mai exista , are forumul o arhiva sau stie cine adresa de mail la acea persoana ?)

Capture.JPG

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• grifonul_alb

1

• ndc74

1

• Darius_Tm

1

• Balazs Andras

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Userul era " ola_nicolas " si-a inchis contul conform datelor de aici 

Sper vreunul din moderatori sa fi citit tema ce te intereseaza si sa te directioneze spre topicul corect, deoarece multe linkuri au fost alterate in urma unei reorganizari si mutari a forumului. 

Link spre comentariu

Suruburile cu bine chinezesti au devenit atata de ieftine si sunt atata de bune, incat nu merita alte complicatii.

Fiind vorba de acel domn.... Bine ca si-a inchis contul .... era un domn cu vorba foarte multa, fapte putine catre deloc... :rade::rade:

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 1 oră, emil.gabor a spus:

Suruburile cu bine chinezesti au devenit atata de ieftine si sunt atata de bune, incat nu merita alte complicatii.

Exact, nu mai merita sa te complici cu trapezoidale 

le poti comanda prelucrate la capete cu ce cote doresti, cele trapez le duci la un nenea care iti face o lucrare de neuitat...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări