dumitrumy Postat Octombrie 29, 2023 Partajează Postat Octombrie 29, 2023 (editat) Postezi doar de pe telefon? Nu ai un calculator cu Paint sa desenezi ce faci? Daca zici ca ai facut ce a zis Vali, inseamna ca ai pus la iesirea de casca a telefonului. Pune adresa de YT de pe care ai luat semnal. Editat Octombrie 29, 2023 de dumitrumy Link spre comentariu
laur82 Postat Octombrie 29, 2023 Partajează Postat Octombrie 29, 2023 Acesta .Am calculator parca merge mai repede de pe tel. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Octombrie 29, 2023 Partajează Postat Octombrie 29, 2023 (editat) Pune o poza cu jack-ul conectat la telefon, pe el se masoara intai semnalul. Editat Octombrie 29, 2023 de dumitrumy Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 29, 2023 Partajează Postat Octombrie 29, 2023 Nu toate telefoanele au jack. Link spre comentariu
laur82 Postat Octombrie 29, 2023 Partajează Postat Octombrie 29, 2023 Asta este mufa https://files.fm/u/7zd86emv2g Link spre comentariu
dumitrumy Postat Octombrie 29, 2023 Partajează Postat Octombrie 29, 2023 Acum 28 minute, dumitrumy a spus: Pune o poza cu jack-ul conectat la telefon, pe el se masoara intai semnalul. Link spre comentariu
laur82 Postat Octombrie 29, 2023 Partajează Postat Octombrie 29, 2023 https://files.fm/u/mj6g4n6kdw Link spre comentariu
dumitrumy Postat Octombrie 29, 2023 Partajează Postat Octombrie 29, 2023 (editat) Hai ca am mai avansat batand pasul pe loc. Nu ai semnal pe osciloscop macar la un pin al mufei cum am pus eu oscilograma? Ai si intrare balansata: Editat Octombrie 29, 2023 de dumitrumy Link spre comentariu
laur82 Postat Octombrie 29, 2023 Partajează Postat Octombrie 29, 2023 Asa arat la mine https://files.fm/u/93egd8hanj. Chesti este ca daca ii pun pauza tot la fel arata. Sa nu fie bun osciloscopul,daca ii pun dispozitivul de calibrare arata ok. Link spre comentariu
laur82 Postat Octombrie 31, 2023 Partajează Postat Octombrie 31, 2023 Buna seara! In pini 7 si 1 ale lui 4580 apare semnal audio dar dupa rezistentele din source-le tranzistorilor t8 si t7 dispare. Link spre comentariu
sebiosip Postat Februarie 22 Partajează Postat Februarie 22 Salutare am si eu un amplificator de europower pmp3000, unul din canale functioneaza fara probleme dar celalalt daca ii conectez difuzorul functioneaza si se aude din ce in ce tot mai slab pana nu mai reda nimic, inclusiv si vumetrul pe acel canal ramane jos, aveti idee ce ar putea fi? Am verificat toti tranzistorii si par sa fie in regula, am cei mari de pe radiator irfp250, cei mici de pe radiator irf9640 si diodele de pe placa d5ld20u Link spre comentariu
validae Postat Februarie 22 Partajează Postat Februarie 22 Semnalul de intrare l-ai ascultat comparativ cu o cască, să vezi dacă nu e atenuat pe canalul cu probleme? Verifică starea condensatorilor de cuplaj. Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 Este amplificator in clasa D, de obicei se stricau niste comdensatori de 220n de pe filtrul de iesire, un defect cam tipic (in afara de problemele pe surse). Am 2 la reparat insa lipsa timp... De obicei acei condensatori sunt putin umflati ( stiroflex sau mica) Link spre comentariu
sebiosip Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 (editat) 9 hours ago, validae said: Semnalul de intrare l-ai ascultat comparativ cu o cască, să vezi dacă nu e atenuat pe canalul cu probleme? Verifică starea condensatorilor de cuplaj. Nu am verificat, o sa verific si revin 1 hour ago, catalin004 said: Este amplificator in clasa D, de obicei se stricau niste comdensatori de 220n de pe filtrul de iesire, un defect cam tipic (in afara de problemele pe surse). Am 2 la reparat insa lipsa timp... De obicei acei condensatori sunt putin umflati ( stiroflex sau mica) Banuiesc ca va referiti la condensatorii cei galbeni, m-am uitat la ei dar nu par a fi umflati, eventual o sa ii dau jos si verific capacitatea lor. Editat Februarie 23 de sebiosip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum