Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Behringer europower PMP3000

ronyku

Postări Recomandate

Postezi doar de pe telefon? Nu ai un calculator cu Paint sa desenezi ce faci? Daca zici ca ai facut ce a zis Vali, inseamna ca ai pus la iesirea de casca a telefonului. Pune adresa de YT de pe care ai luat semnal.

semnal.jpg

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• laur82

19

• dumitrumy

9

• sonic11

7

• sebiosip

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Hai ca am mai avansat batand pasul pe loc. Nu ai semnal pe osciloscop macar la un pin al mufei cum am pus eu oscilograma?

Ai si intrare balansata:

intrare-balansata.jpg

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Salutare am si eu un amplificator de europower pmp3000, unul din canale functioneaza fara probleme dar celalalt daca ii conectez difuzorul functioneaza si se aude din ce in ce tot mai slab pana nu mai reda nimic, inclusiv si vumetrul pe acel canal ramane jos, aveti idee ce ar putea fi?

Am verificat toti tranzistorii si par sa fie in regula, am cei mari de pe radiator irfp250, cei mici de pe radiator irf9640 si diodele de pe placa d5ld20u

Link spre comentariu

Semnalul de intrare l-ai ascultat comparativ cu o cască, să vezi dacă nu e atenuat pe canalul cu probleme? Verifică starea condensatorilor de cuplaj.

Link spre comentariu

Este amplificator in clasa D, de obicei se stricau niste comdensatori de 220n de pe filtrul de iesire, un defect cam tipic (in afara de problemele pe surse). Am 2 la reparat insa lipsa timp...

De obicei acei condensatori sunt putin umflati ( stiroflex sau mica)

Link spre comentariu
9 hours ago, validae said:

Semnalul de intrare l-ai ascultat comparativ cu o cască, să vezi dacă nu e atenuat pe canalul cu probleme? Verifică starea condensatorilor de cuplaj.

Nu am verificat, o sa verific si revin

1 hour ago, catalin004 said:

Este amplificator in clasa D, de obicei se stricau niste comdensatori de 220n de pe filtrul de iesire, un defect cam tipic (in afara de problemele pe surse). Am 2 la reparat insa lipsa timp...

De obicei acei condensatori sunt putin umflati ( stiroflex sau mica)

Banuiesc ca va referiti la condensatorii cei galbeni, m-am uitat la ei dar nu par a fi umflati, eventual o sa ii dau jos si verific capacitatea lor.

Editat de sebiosip
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări