dadix Postat August 30, 2020 Partajează Postat August 30, 2020 Salut . De curand am cumparat un amplificator nemtesc din 1982 , un Grundig sv2000. Ambele canale se aud ok , la fel de tare , fara distorsiuni , dar parca ceva nu este ok la el . Mi se pare ca nu are muzicalitate , sunetul e sec , nu te implica deloc . Eu as zice ca anumite frecvente parca lipseste parca se aude din butoi , nu are partea de medii . Se aude de parca ar avea o presetare in V pe un EQ . Ma bate gandul sa nu aiba ceva defect , tranzistori sau mai stiu eu ce, care nu amplifica frecventele acelea de medii . Nu sunt electronist si nu stiu mai multe sa spun. De precizat ca am boxe Magnat Zero 5 . Alta precizare e ca fac comparatie cu alte amplificatoare Sansui R5 , Dual CR50 si Pioneer sx 434 care toate parca nu au acea presetare in V de EQ . Ce am facut e ca l-am desfacut si pare sa aiba piesele originale . Ati avut acest aparat pe mana , asa trebuie sa sune ? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2020 Partajează Postat August 30, 2020 (editat) Eu l-am avut....si sv2000 si sv1000, ambele suna foarte bine pe boxe vechi. Pentru sunet pe medii a se cauta amplificatoare "hi-end" actuale sau combine cu mp3. No offence please. Editat August 30, 2020 de fluffy37 Link spre comentariu
ex.escu Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Amplificatorul dvs. are reglaj de "medii= praesenz"; verificati daca potentiometrul respectiv e reglat corespunzator, functional.Se poate incerca o curatire cu un spray corespunzator, amplificatorul e inca bun si acum. Succes. Link spre comentariu
Vittorino Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Eu cred ca amplificatorul a fost manarit la potentiometrul de volum. (Probabil, cel original a fost inlocuit cu unul obisnuit). Corectiile de ton au fost puse la masa in mod neinspirat... Din zona potentiometrului de volum as incepe sapaturile. Am avut la depanat o astfel de "trancota sinistra" cum zice colegul nostru. Suna foarte bine chiar pe niste "jalnice" boxe romanesti POP. BAFTA! Link spre comentariu
gusti_73 Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Boxele POP nu sunt jalnice fata de multe sinistre actuale.....In rest probabil amplificatorul nu este ok....cred ca are o problema si trebuie dus la un depanator care se pricepe si care sa il aduca in parametrii de fabrica. Link spre comentariu
gusti_73 Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Amplificatoarele Grundig se aud destul de pronuntat si bine (eu am un un amplituner R-3000-3). Pe boxe Canton GLE 70. Link spre comentariu
ex.escu Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Cine se uita (si are un ochi format) sub capota sv-ului poate vedea un amplificator extraplat bine lucrat , cu un transformator de calitate, final simplu dar eficient ,cu unele "particularitati" gen final comandat de un repetor pe emitor, radiator generos, in exterior , in buna traditie Grundig din anii"80; unele amplificatoare sovietice au avut ca inspiratie aceste modele.E posibil ca unele componente, lipituri,etc. sa cedeze,dar au trecut 40 de ani... A 350 a fost inspirat de unele scheme quasi simetrice lasate mostenire de Dl.M.Otala la H.K., structura a fost folosita multi ani cu succes de aceasta firma; cu unele modificari 350-ul face fata si azi . Link spre comentariu
MCIGMA Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Le-am avut....nu sunt mare branza,. Niste vechituri in care nu mai merita investit bani. Daca-l gasesti la 50 lei in talcioc si mai este si functional merita sa-l iei ptr joaca. Link spre comentariu
MCIGMA Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 (editat) La 30.12.2020 la 19:46, ex.escu a spus: Cine se uita (si are un ochi format) sub capota sv-ului poate vedea un amplificator extraplat bine lucrat , cu un transformator de calitate, final simplu dar eficient ,cu unele "particularitati" gen final comandat de un repetor pe emitor, radiator generos, in exterior , in buna traditie Grundig din anii"80; unele amplificatoare sovietice au avut ca inspiratie aceste modele.E posibil ca unele componente, lipituri,etc. sa cedeze,dar au trecut 40 de ani... A 350 a fost inspirat de unele scheme quasi simetrice lasate mostenire de Dl.M.Otala la H.K., structura a fost folosita multi ani cu succes de aceasta firma; cu unele modificari 350-ul face fata si azi . Si mai ales pentru ca ie vintgi Toata povestea devine ISTORIE cand pui "de-o joaca" cu asa ceva: http://www.imagebam.com/image/8041fe1365690870 Cate una in punte / dihanie ! http://www.imagebam.com/image/a4f6ff1365692733 Editat Ianuarie 7, 2021 de MCIGMA Link spre comentariu
MCIGMA Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 (editat) Undeva pe raft a fost si trancota aia de sv2000 http://www.imagebam.com/image/12dd291365691693 Chiar doua daca ma uit mai bine Editat Ianuarie 7, 2021 de MCIGMA Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Acum 10 ore, doru3160 a spus: Tura asta a fost mai ager...nici nu am apucat sa vad despre ce e vorba și spui ca au și dispărut. Măcar aveau și mesaj tehnic sau doar de caterinca? Aveau si mesaj tehnic, vad ca sunt lasate doar anume posturi cu sau fara legatura cu subiectul. Eu am terminat aici in topic.Traiasca si infloreasca scumpa audiofilie de doi la leu romaneasca. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Toate postările au fost şterse de moderatorul secţiunii, vă rog să nu mai continuaţi offtopic. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 (editat) Acum 40 minute, fluffy37 a spus: Aveau si mesaj tehnic, vad ca sunt lasate doar anume posturi cu sau fara legatura cu subiectul. Pe 01 am șters numai oftopic. Am crezut ca te referi la postări mai proaspete, pe care nu am apucat sa le vad. În rest, faci cum crezi. Editat Ianuarie 8, 2021 de doru3160 Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 (editat) Alte postări nimeni n-a mai şters ulterior.Am verificat lista şi nu apar.Eu unul n-am intervenit pe acest topic.... Dar e adevărat că discuţia deviase cam în spiritul bodegii, departe de subiect şi postările respective chiar meritau şterse.Cui nu-i place să discute despre ,,vechituri,, n-are ce căuta să posteze pe această secţiune.Aici mă refer în special la userul ,,@MCIGMA,, care a fost total offtopic... Editat Ianuarie 8, 2021 de validae Link spre comentariu
MCIGMA Postat Ianuarie 9, 2021 Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 La 08.01.2021 la 8:26, validae a spus: Alte postări nimeni n-a mai şters ulterior.Am verificat lista şi nu apar.Eu unul n-am intervenit pe acest topic.... Dar e adevărat că discuţia deviase cam în spiritul bodegii, departe de subiect şi postările respective chiar meritau şterse.Cui nu-i place să discute despre ,,vechituri,, n-are ce căuta să posteze pe această secţiune.Aici mă refer în special la userul ,,@MCIGMA,, care a fost total offtopic... Dadix a cerut niste pareri legate de sunetul acestui sv2000 ! I-am dat scurt si la obiect ! Transant ca de obicei, fara perdea ! O afirma un trancotar care a avut de-a face cu aceasta jucarie in mai multe exemplare chiar ! Ca nu convine altor trancotari parerea mea asta-i alta treaba.De pe partea mea poti sa stergi ce vrei si cat vrei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum