GOLOGAN Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 Bună seara. Trebuie să fac o teleconda pentru amplificatorul din titlu. Mă poate ajuta cineva cu un cod Longer s-au fișier salvat. Telecomanda originală are codul RAX16 WF67630. Mulțumesc. Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 (editat) Ai incercat si cu alte coduri din program de la modele asemanatoare si nu misca nimic ?, te-am intrebat ca daca nu te poate ajuta nimeni, instalez eu softul de la tel logitech si incerc sa gasesc codul pentru Longer, tel Logitech are acest device in lista si cu ajutorul ei pot sa gasesc codul corect pentru Longer, acum am instalat de curand windows-ul in PC si trebuie sa reinstalez de la inceput cateva zecii de programe, asta e cea mai mare bataie de cap cand reinstalezi windows-ul.... Editat August 28, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
GOLOGAN Postat August 28, 2020 Autor Partajează Postat August 28, 2020 Acum 31 minute, Costica Tv a spus: Ai incercat si cu alte coduri din program de la modele asemanatoare si nu misca nimic ?, te-am intrebat ca daca nu te poate ajuta nimeni, instalez eu softul de la tel logitech si incerc sa gasesc codul pentru Longer, tel Logitech are acest device in lista si cu ajutorul ei pot sa gasesc codul corect pentru Longer, acum am instalat de curand windows-ul in PC si trebuie sa reinstalez de la inceput cateva zecii de programe, asta e cea mai mare bataie de cap cand reinstalezi windows-ul.... Am încercat modelele apropiate de 397. Mai noi și mai vechi. Dar nu a vrut. Trimite-mi un link si instalez eu softul de Logitech. Mulțumesc Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 1 hour ago, GOLOGAN said: Am încercat modelele apropiate de 397. Mai noi și mai vechi. Dar nu a vrut. Trimite-mi un link si instalez eu softul de Logitech. Mulțumesc Am instalat softul, am programat si tel Logitech......din pacate nu exista cod compatibil in programul Longer pentru device-ul tau Link spre comentariu
GOLOGAN Postat August 28, 2020 Autor Partajează Postat August 28, 2020 Acum 1 minut, Costica Tv a spus: Am instalat softul, am programat si tel Logitech......din pacate nu exista cod compatibil in programul Longer pentru device-ul tau Mulțumesc pentru timpul pierdut. Aștept poate găsim o soluție. Nu merge copiata telecoma Logitech pe cea de Longer cu funcția de learning. Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 2 minutes ago, GOLOGAN said: Mulțumesc pentru timpul pierdut. Aștept poate găsim o soluție. Pai singura solutie este daca tot am programat tel Logitech, sa imi fac maine putin timp si sa o clonez cu programul Longer, apoi sa-ti trimit fisierul text....... Link spre comentariu
GOLOGAN Postat August 28, 2020 Autor Partajează Postat August 28, 2020 Acum 6 minute, Costica Tv a spus: Pai singura solutie este daca tot am programat tel Logitech, sa imi fac maine putin timp si sa o clonez cu programul Longer, apoi sa-ti trimit fisierul text....... Ar fi minunat . Nu vă grăbiți cand se poate. Vă mulțumesc și vă doresc o seara frumoasa. Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 (editat) 30 minutes ago, GOLOGAN said: Ar fi minunat . Nu vă grăbiți cand se poate. Vă mulțumesc și vă doresc o seara frumoasa. Te uiti maine pe poza care am atasat-o si imi spui ce comenzi te intereseaza in mod deosebit ca sa stiu eu cum aranjez tastele dupa clonare, daca ai un program de editat poze, cel mai simplu pui cate un punct rosu pe tastele care te intereseaza. Sa nu uiti sa postezi aici ce model de tel Longer vrei sa programezi Editat August 28, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
GOLOGAN Postat August 29, 2020 Autor Partajează Postat August 29, 2020 Aceasta ar fi configurația Cred că este suficient. Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 (editat) Ai fisierul mai jos, verifica daca corespunde, am clonat tastele si le-am aranjat dupa cum ai dorit, marele avantaj la telecomenzile Longer este ca toate modelele pot folosi (pentru programare) fisierele text de la alte telecomenzi RARE care initial au fost clonate. Telecomanda Yamaha RX-397.txt Editat August 29, 2020 de Costica Tv 2 Link spre comentariu
GOLOGAN Postat August 29, 2020 Autor Partajează Postat August 29, 2020 Merge brici. Mulțumesc mult pentru ajutor și timpul pierdut. Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 (editat) Nu am acces de vizualizare la niciun Like din topicuri, daca vrea cineva sa verifice...., ma gandesc sa nu fie din Windows ca abia l-am reinstalat. Multumesc 2 hours ago, GOLOGAN said: Merge brici. Mulțumesc mult pentru ajutor și timpul pierdut. Oricand cu placere !, nu e deloc timp pierdut ca m-ai ajutat si tu cand am avut nevoie....dupa fapta si rasplata... Editat August 29, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum