Haralambie Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 (editat) Nu mai am rabdare / loc / si altele asa ca as vrea sa ma eliberez de unele planuri neterminate 1. Module iesire si alimentare Alesis RA300 - ATENTIE Stanga / dreapta si modulul de alimentare si protectie . Partea de protectie necesita o revizuire, intrucat nu functioneaza. O problema comuna unor modele de Alesis. Etajele stanga dreapta au fost probate intr-un altul si sunt OK. Un transformator, o carcasa, accesorii, timp si eventual VU-metrul cu led-uri pe care nu-l gasesc si amplificatorul este gata. Pret 250 lei, transportul inclus. 2. Modul amplificator Phonic MAX500. Cumparate in ideea de a face un amplificator cu profil redus. Mi-a pierit cheful. O pereche 2SC5200 si 2SA1943 pe canal. Necesita transformator si carcasa. Functionabil. Pret 125 lei, fara transport. Nu au suferit interventii din partea mea. Nu suspectez ca au avut interventii din partea fostilor proprietari. Editat August 26, 2020 de Haralambie Link spre comentariu
Haralambie Postat August 28, 2020 Autor Partajează Postat August 28, 2020 In curand o sa adaug si alte ramasite Link spre comentariu
bolek Postat August 30, 2020 Partajează Postat August 30, 2020 Aveti pm pt phonic , l-as dori eu. Multumesc. Link spre comentariu
Haralambie Postat Septembrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Adaug posibil un transformator de Darclee. Plus un sasiu de amplificator, module AMP-50. Umbla sub diferite nume Link spre comentariu
Haralambie Postat Noiembrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Up, revin cu pozele in cursul zilei de maine Link spre comentariu
Haralambie Postat Ianuarie 12, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Sus Link spre comentariu
Haralambie Postat Martie 4, 2023 Autor Partajează Postat Martie 4, 2023 (editat) Revine in atentie ca iar m-am lovit de ele. La 26.08.2020 la 13:23, Haralambie a spus: 1. Module iesire si alimentare Alesis RA300 - ATENTIE Stanga / dreapta si modulul de alimentare si protectie . Partea de protectie necesita o revizuire, intrucat nu functioneaza. O problema comuna unor modele de Alesis. Etajele stanga dreapta au fost probate intr-un altul si sunt OK. Un transformator, o carcasa, accesorii, timp si eventual VU-metrul cu led-uri pe care nu-l gasesc si amplificatorul este gata. 1. Modulele Amplificare Alesis RA300 - 180 lei. 2. Transformatorul din Darclee. 3. Doua difuzoare Visaton W200 S - 8 Ohmi, au venit cu niste boxe avariate. Pret 100 lei. https://postimg.cc/gallery/RS1Snfh 4. Cutie Subwoofer Revox cu 2x160 - 170. Partea electronica era moarta, s-a dus la casat. Pret 80 lei. A ramas cutia, si cam atat. Am gasit poze la polonezi cu varianta asta. Editat Martie 4, 2023 de Haralambie Link spre comentariu
floob Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 Bună seara, Aveți un transformator rețea de la Darclee? M-ar interesa. Mulțumesc anticipat. Link spre comentariu
petrica pit Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 O poza reala cu acele 2 difuzoare de pe incinta argintie se poate? Vad ca ati putut poza incinta argintie. Link spre comentariu
Haralambie Postat Martie 8, 2023 Autor Partajează Postat Martie 8, 2023 (editat) La 06.03.2023 la 19:59, floob a spus: Bună seara, Aveți un transformator rețea de la Darclee? M-ar interesa. Mulțumesc anticipat. Buna seara, Da, o sa adaug poze cu dansul. Aici: https://postimg.cc/gallery/Xv2pnFj La 07.03.2023 la 10:18, petrica pit a spus: O poza reala cu acele 2 difuzoare de pe incinta argintie se poate? Vad ca ati putut poza incinta argintie. Trebuie vazut daca mai sunt. Mai sunt. Peerless 831894, doua bucati. 150 lei. ---- Module Amplificator Alesis RA500, functionale. Cu pitici la potentiometrele chinezesti, trebuie curatate sau inlocuite. Pret 300 lei. Modul Amplificator Tangent AMP50, functional fara condensatorii originali de filtraj, i-am inlocuit cu unii mai mari pe o placa externa, dar am rupt-o la manipulare. Ii dau si pe aceia. Pret 100 lei. Editat Martie 8, 2023 de Haralambie Link spre comentariu
floob Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Vreau transformatorul de la Darclee. Vă dau datele mele prin m.p. Mulțumesc. Link spre comentariu
Haralambie Postat Martie 13, 2023 Autor Partajează Postat Martie 13, 2023 Transformatorul maritat. Link spre comentariu
Haralambie Postat Martie 15, 2023 Autor Partajează Postat Martie 15, 2023 Hai cu sculele Link spre comentariu
Haralambie Postat Martie 17, 2023 Autor Partajează Postat Martie 17, 2023 1. Electronica Amplificator Alesis RA300, fara traf cu partea de protectie in pioneze 2. Electronica Amplificator Alesis RA500, fara traf, in stare buna, potentiometri de volum sunt prosti 3. Cutie Revox, am gasit si placa de aluminiu a amplificatorului 4. Difuzoare Peerless Link spre comentariu
Haralambie Postat Martie 28, 2023 Autor Partajează Postat Martie 28, 2023 Up Si difuzoarele visatoane Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum