Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar tastatura Lenovo

sesebe

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

16

• RealAlex

3

• bobo

3

• validae

2

Top autori în acest subiect

Am vazut undeva minitastatura usb flexibila, rezistenta la lichide din cauciuc, se poate infasura, intra in buzunar, si nu era scump, la o cautare google * tastatura flexibila usb * sunt o gramada, pe la 38 lei incepand 

Editat de Усилитель
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Cumpar tastatura Lenovo T530, sau doar butonul sageata sus dar in acest caz trebuie verificat ca se si potriveasca mecanismul intern - mai dificil daca nu-i in Iasi.

Link spre comentariu

Se gasesc pe ebay uk, atat taste individuale sh, in jur de 3-4 lire cu tot cu transport, cat si tastaturi noi, layout uk, la vreo 40-50 de lire.

Nu cred ca sunt sanse mari sa gasesti un tip de laptop, special in Iasi, sau chiar in Romania, ca nu prea merita timpul sa caute cineva sa-ti vanda o tasta, la care nu prea are profit, iar tastaturile noi specifice doar anumitor laptopuri, cu un layout specific, sunt cu atat mai rare la noi.

Eu as verifica daca mecanismul tastei este defect, sau a suportului tastei din tastatura, scotand o tasta de altaturi si incercat sa vad daca se clipseaza fara probleme pe lacasul cu probleme. Daca merge, poti sa cauti tasta simpla in europa, si in 10-15 zile o ai, cost minim. Daca e vorba de probleme la suportul tastei, ori o rezolvi tu adaptand ceva, corectezi suportul, iei tasta din loc care nu folosesti des, etc, sau daca pretul de nou al tastaturii ti se pare mare, mai degraba te gandesti sa faci update la laptop cu totul.

Link spre comentariu

Asta e tare: sa schimb laptopul pt ca are o tasta rupta.

E rupt plasticul de pe tasta, mecanismul pare bun. Am sa caut in UK sa vad . Ma poti ajuta cu un link?

Merci!

Link spre comentariu

puneti o poza cu tasta (fata spate)

am ceva tastaturi lenovo (din aceste serii serioase,nu junkurile din ziua de azi)

am si defecte,poate e vre-o una sa se potriveasca si va trimit tasta,

tastaturi nu vand ,ca mai (peticesc si eu la ele)

platiti doar transportul

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări