Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar tastatura Lenovo

sesebe

Postări Recomandate

Cumpar tastatura Lenovo T530, sau doar butonul sageata sus dar in acest caz trebuie verificat ca se si potriveasca mecanismul intern - mai dificil daca nu-i in Iasi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

16

• RealAlex

3

• bobo

3

• validae

2

Top autori în acest subiect

Macar a citit cineva postarea asta? 

Se vind verzi si uscate pe forumul asta care pare ca a devenit forum de vinzari, dar cind e sa caut ceva nu gasesc nimic.

Link spre comentariu

Intreb maine un coleg care are o tona de tastaturi lenovo, poate ai noroc si ne lipim de tasta aia.

Nu ar strica sa pui o poza cu mecanismul de prindere, poate sunt si alte modele compatibile.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Salut,

Asa arata tastatura:

z2FAXUg.jpg

Codul tastaturii ar fi LI128 sau Ll128 (Liviu Ion sau Liviu lanterna 128) conform cu laptopkey.eu dar din pacate la ei lipseste exact tasta de care am nevoie eu (sageata sus).

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Merci @bobo.

Deci la costul scolii asteia online trebuie sa mai adaug si pretul unei tastaturi iluminate, minim 300ron daca socotim si transportul.

Poate totusi mai are si altcineva tastaturi din laptopuri defecte. Parca n-as da o treime din pretul laptopului pe o tastatura.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări