sesebe Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 Cumpar tastatura Lenovo T530, sau doar butonul sageata sus dar in acest caz trebuie verificat ca se si potriveasca mecanismul intern - mai dificil daca nu-i in Iasi. Link spre comentariu
sesebe Postat August 26, 2020 Autor Partajează Postat August 26, 2020 Macar a citit cineva postarea asta? Se vind verzi si uscate pe forumul asta care pare ca a devenit forum de vinzari, dar cind e sa caut ceva nu gasesc nimic. Link spre comentariu
RealAlex Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 Intreb maine un coleg care are o tona de tastaturi lenovo, poate ai noroc si ne lipim de tasta aia. Nu ar strica sa pui o poza cu mecanismul de prindere, poate sunt si alte modele compatibile. Link spre comentariu
sesebe Postat August 30, 2020 Autor Partajează Postat August 30, 2020 Asa arata tasta: Din pacate imaginile nu-s foarte clare dar se poate vedea cit de cit. Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 1, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2020 Nimeni? Nimic? Link spre comentariu
RealAlex Postat Septembrie 1, 2020 Partajează Postat Septembrie 1, 2020 La mine mai dureaza cateva zile, colegul se simtea rau si l-am trimis acasa, trebuie sa isi faca testul covid inainte sa vina la firma. Link spre comentariu
RealAlex Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Are covid, deci o perioada pica treaba. Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Ceva noutati? Chiar nu pot gasi in tara un astfel de buton si trebuie sa ma duc peste ocean? Link spre comentariu
M.Adrian Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Gasiti pe powerlaptop cu 230 lei tastatura noua. Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 O poza se poate cu toata tastatura? Am eu o sacosa plina de tadtaturi, am cateva si de lenovo thinkpad .revin maine . Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 23, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2020 (editat) Salut, Asa arata tastatura: Codul tastaturii ar fi LI128 sau Ll128 (Liviu Ion sau Liviu lanterna 128) conform cu laptopkey.eu dar din pacate la ei lipseste exact tasta de care am nevoie eu (sageata sus). Editat Septembrie 23, 2020 de sesebe Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 23, 2020 Partajează Postat Septembrie 23, 2020 Ma uit mai pe seara sa vad care ti se potriveste si ti o trimit gratis cand mai fac colete sapt viitoare sau chiar asta. Cam asta am gasit pt lenovo( ibm) fara sa rascolesc prea tare sacosa ca sar mereu taste. http://www.99poze.ro/Tastatura_lenovo/ Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 23, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2020 Din ce vad nu-i niciuna exact ca a mea. Macar daca s-ar potrivi balamaua. Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 Din pacate difere sistrmul de prindere la toate tastaturile mele, am scos cate o tasta de la fiecare. Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 24, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2020 Merci @bobo. Deci la costul scolii asteia online trebuie sa mai adaug si pretul unei tastaturi iluminate, minim 300ron daca socotim si transportul. Poate totusi mai are si altcineva tastaturi din laptopuri defecte. Parca n-as da o treime din pretul laptopului pe o tastatura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum