Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

finisare/acoperire podea garaj

Sharky

Postări Recomandate

Cu clor cauciuc aluneci daca e ud. Am ceva resturi, dau in zonele pe unde nu se umbla.

In rest vad ce fac. Deocamdată betonul e plin de praf alb la suprafata. Vreau sa îmi iau spălător cu presiune sa il rad tot. Apoi trebuie sa se uste bine pana sa dau ceva.

Link spre comentariu

Bună.

Răspunsul meu la aceasta întrebare vine destul de târziu, dar poate ajuta alta persoana aflata în dificultate.

Pardoseală din beton se poate finisa prin slefuire. Reprezint o astfel de firma de slefuit. Probabil ca nu am voie sa postez aici nume, denumire servicii oferite. Am specificat ca reprezint o firma de slefuit pardoseli pentru a fixa informațiile oferite. 

Slefuim pardoseli de peste 20 ani.

Așadar șlefuirea pardoselei din beton se poate face cu utilaje de slefuit profesionale și cu diamante profesionale. 

Se poate face reparații pe fisuri și ciupituri care sigur apar în pardoselile turnate din beton, nevibrate și nivelare corespunzător.

Folosind substante specifice precum durificatorii de pardoseală se pot modifica rezistentele superficiale ale pardoselei din beton.

Dacă mergem mai departe și nu ne raportam la un buget prestabilit aceasta pardoseală din beton turnat poate fi și colorată, nu vopsita. Colorarea se poate face cu pigmenți dedicați pardoselilor din beton deja turnate și întărite.

Este o modalitate ușoară dar pigmenții costa ceva.

La final se sigilează pardoseală sau chiar se poate impermeabiliza -substante și soluții profesionale.

Link spre comentariu

@Sharky  Dă-i un mail la adresa cu care s-a logat pe forum.Că doar a făcut-o pentru reclamă....iar tu ca moderator ai posibilitate s-o vezi.

Referitor la spălarea betonului, cred că mai bine îl aspiri de praf, spălarea cu apă sub presiune va înrăutăți lucrurile.Poate ai neșansa să faci și niște găuri...

Link spre comentariu

Betonul e plin de var alb la suprafață. A fost tinut in apa mai bine de o luna cu folie pe el.

Daca il spăl ma scap de var. Apoi vad eu cu ce il etansez.

Acu nu e chiar reclama ca n a mentionat nimic. Sa fie sănătos oricum ca e din București. Macar de dadea niste preturi orientative pe mp sa stim si noi.

Link spre comentariu

Amorsa ceresit CT 17, te scapă de praf, nu aluneca dacă e uda, iar ca  aspect nu influențează, adică va rămâne culoarea actuala a betonului. U  bidon de 10l ajunge pentru doua straturi date la trafalet.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Ok, dar rezista la trafic?

DEocamdata am dat si mai am dedat clor cauciuc in zonele de tip depozitare, pe unde n-am cum sa umblu. Am dat cu asemenea material pe motiv ca il aveam deja.

Betonul l-am spalat cu presiune, lancea rotativa si adaptorul cu cupola pt spalat podele in zona interioara, ca sa nu stropesc tot in jur.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Dacă mi-aduc bine aminte betonul trebuia atacat cu acid clorhidric diluat,înainte de vopsire...Un fel de mini tratament de suprafaţă.

Oricum vopseaua pe podea e sensibilă la pătare şi zgâriere.

Uite ce părere au unii:

Link spre comentariu

Vopseaua pentru marcaje rutiere era bună.  

Sticky oferă produse ieftine,  dar dacă nu țopăie nimeni pe acolo cu șenile,  merge. 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări