Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv led JVC model LT-32C460

mercenarx

Postări Recomandate

salutare ,

am pe masa tv-ul din titlu cu sasiu MSDV3254-ZC01-01 si display LC320DXJ-SFE1

care a venit cu problema de leduri.

dupa remedierea problemei , nu am gasit modificare backlight in meniu , si am incercat sa modific parametrul pentru backlight din meniul service (SOURCE-2580). din greseala am modificat parametrul PANEL ID din 0 in 1 , si rezolutia la ecran s-a schimbat

acum imaginea este mult marita (de exemplu capetele oamenilor se vad de la gura in jos, iar scrisul este mutat mult spre stanga)

am incercat sa modific din nou ID PANEL in 0 , se modifica , dar efectul pe ecran nu se vede (imaginea ramane tot marita)

poate are cineva un update de firmware , sau soft pentru NAND (alta memorie nu am mai vazut pe placa)

nu gasesc nicaieri asa ceva

multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mercenarx

4

• iuliantv

1

• Florinel TV

1

• Costica Tv

1

Top autori în acest subiect

Daca ai intrat in service si ai schimbat tipul de panel si sa salvat, atunci trebuie sa fie si o oportunitate pentru a salva inapoi parametri panelului, doar ca trebuie aflat cum

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
Acum 42 minute, Florinel TV a spus:

Daca ai intrat in service si ai schimbat tipul de panel si sa salvat, atunci trebuie sa fie so o oportunitate pentru a salva inapoi parametri panelului, doar ca trebuie aflat cum

exact , cum ?

am facut si revenire la Factory setings din meniul service , fara rezultat

nu mai stiu cum sa aduc totul la cum a fost

trebuie firmware update , sau rescris nand-ul , ambele variante sunt greu de gasit din ce am constatat..

doar imaginea a avut de suferit , OSD-ul este afisat la fel (si LOGO de start)

ceea ce este hilar , este faptul ca la optiunile pentru imagine era si valoarea pentru backlight (lucru pe care nu l-am observat initial )

sa aiba mai multe tipuri de service ? (cum este philips de ex. ?)

Editat de mercenarx
Link spre comentariu
On 8/25/2020 at 8:08 AM, mercenarx said:

salutare ,

am pe masa tv-ul din titlu cu sasiu MSDV3254-ZC01-01 si display LC320DXJ-SFE1

care a venit cu problema de leduri.

dupa remedierea problemei , nu am gasit modificare backlight in meniu , si am incercat sa modific parametrul pentru backlight din meniul service (SOURCE-2580). din greseala am modificat parametrul PANEL ID din 0 in 1 , si rezolutia la ecran s-a schimbat

Dupa ce ai setat din 0 in 1, sa schimbat rezolutia instant sau dupa ce ai restartat tv-ul ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări