Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

beko hity854310f probleme uscator

Bogdan Valentin Fieraru

Postări Recomandate

multumesc anticipat pentru orice ajutor 

detin masina de spalat cu uscator din descriere care de o saptamana se manifesta dupa cum urmeaza..

pe spalare merge impecabil pe toate functiile insa la uscare program doar de uscare sau combinat se opreste dupa vreo 5 minute timp in care nu face nimic decat invarte putin 

iar timpul programului nu se modifica insa ajunge la simbolul de deschidere usa care licare dupa care se deblocheaza masina ca si cum ar fi terminat etapa

am verificat rezistenta de uscare este ok termostati la fel..motorasul ventilatorului probat si curatat ..accept orice sugestie

53789537_297633897530181_479404919594418176_n-588x700.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdan Valentin Fieraru

4

• BRANCA

1

• gymy

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ai curatat si partea de condensare ?Acolo de obicei se infunda cu scame.

Verifica si pompa care urca apa in caseta colectoare acolo de obicei are un plutitor care cupleaza cind creste nivelul apei.

Link spre comentariu

am curatat toata tubulatura de condensare iar singura apa care ajunge in tubulatura este cea din electrovalva destinata uscarii iar electrovalva e masurata si merge ok

nu vad ce altceva mai poate avea legatura cu uscarea din moment ce la spalare merge ok..practic la uscare dupa ce invarte putin rufele si merge pompa de cateva ori arata semnul de deblocare usa ca si cum face asta ca protectie impotriva unei piese defecte din ansamblul de uscare si nu vad care ar fi aceea

Link spre comentariu

Pai daca nu invarte decat rufele sa inteleg ca rezistenta de uscare,ventilatorul,nu sunt comandate? In cazul asta e de verificat partea de comanda.

Link spre comentariu

pe placa am verificat releele toate si inlocuit unul care era mai fragil iar ca si manifestare daca era ceva de pe placa ar fi trebuit sa se opreasca si la spalare sau sa dea macar o eroare insa nu face deloc asa

Link spre comentariu

nu are deloc iar placa am verificato complet ...am scos toate releele si am inlocuit unul care era mai obosit..nu vad ce as mai putea verifica din moment ce rezistenta e ok termicele la fel motorasul de pe incalzire e ok...masina se comporta ca si cum ar anula uscarea si asta ar trebui sa fac doar daca termostatii ar fi in neregula sau motorasul de pe incalzire din cate stiu eu pentru a nu provoca o supraincalzire...invarte de cateva ori apoi intra in stoarcere usoara dupa care apare sageata de deblocare usa timpul modificanduse ca cateva minute doar si se deblocheaza usa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări