mesterel Postat August 21, 2020 Partajează Postat August 21, 2020 Salut colegii. Am un LG 42LB5500 cu sasiu EAX65361505 si memorie nand TC58NVG0S3HTA00 care nu retine setarile. Are cineva dump-ul corect pentru el? Am facut backup cu RT l-am rescris si la fel face.. Multumesc. Link spre comentariu
bobo Postat August 21, 2020 Partajează Postat August 21, 2020 Update de soft ai facut? Link spre comentariu
iod2 Postat August 21, 2020 Partajează Postat August 21, 2020 si vezi ca are un 25l8005 acolo, cred ca el e problema daca nu rezolvi cu update cum a spus colegul mai sus. Link spre comentariu
sadam Postat August 21, 2020 Partajează Postat August 21, 2020 mai sigur un nand nou rescris Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 21, 2020 Partajează Postat August 21, 2020 Ia de aici https://files.fm/u/athrqc2a#sign_up Acum 15 minute, sadam a spus: mai sigur un nand nou rescris Aici ai dreptate, aceste nanduri de la toshiba sunt cam pacatoase, dar merita incercat cu un dump bun, el a scris dumpul cu acelasi continut si nu este ok Link spre comentariu
Panaite Paul Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Buna seara! Am si eu nevoie de dump pentru NAND pentru acest televizor dar nu il mai pot descarca. Puteti reposta? Multumesc! Link spre comentariu
mesterel Postat Iunie 12, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2021 Intr-adevar, dump-ul odata rescris nu va functiona pentru ca este corupt ca si continut si nu se poate recupera functional din memoria avariata. Am gasit un dump OK atunci pentru el.. Imi pare rau ca nu am testat pe cel al lui Florinel TV. Am luat pauza de atunci. Am schimbat meseria , talentul meu.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum