yo3ihg Postat Septembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2007 e super schema, merge si nu se mai modifica tonul, multumesc kosmin :supz: Link spre comentariu
Kosmin Postat Septembrie 29, 2007 Partajează Postat Septembrie 29, 2007 skaarj daca as pune dublor mi-e sa nu strice ochiul in caz ca ii da mai mult decat necesita pe grila;lasa asa ca e bine, de obicei semnalul se ia din anodul la finala(la cele de putere mica sau din g1 la finala in cazu in care puterea e mai mare) vlad_dude ma bucur ca iti merge corect acuma, bafta in continuare :smt001 Link spre comentariu
yo3ihg Postat Septembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2007 ms, am conectat pana la urma la iesirea preamplificatorului, si acum merge perfect, nu se mai aude distorsionat pe canalul cu ochiu magic Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 29, 2007 Partajează Postat Septembrie 29, 2007 Poti sa-l conectezi si la iesirea de dif. Link spre comentariu
yo3ihg Postat Septembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2007 nu a mers la iesire, nu stiu de ce Link spre comentariu
Kosmin Postat Septembrie 29, 2007 Partajează Postat Septembrie 29, 2007 nu a mers la iesire, nu stiu de ce :axe: oi fi pus grila ochiului la masa(ca trafu de iesire are unul din firele secundarului la masa si celalalt liber sau cu reactia conectata) ... Link spre comentariu
yo3ihg Postat Septembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2007 nu am reactia conectata, si firele din traf merg direct la mufele de iesire, nu e nici unu conectat la masa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum