okean Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Acum 1 oră, VTP a spus: Poate ca nu e raspunsul dorit, ................. dar, NU as da bani pe niciun CD player SH! Niciodata nu vei sti daca va functiona o ora, o zi, o saptamana sau cativa ani! ( indiferent daca iei in calcul un aparat de cateva sute de euro sau un mamut ce a costat cateva mii - pana la urma orice oboseste pe lumea asta! ). Filozofia lui Spalatzelu' spune: " lucru nou e lucru nou si femeia e femeie!" Ideea ca schimbi blocul optic te duce la dublarea sau triplarea sumei initiale pentru o durata de viata complet incerta! Desigur, decizia iti apartine! Eu merg pa' VINTAGE , sunt modele de referinta care nu o sa se mai construiasaca EVER... exista si optiunea de CD player nou la cateva sute de euro, cu laserul unic ( de cacat ) KSS 213 A,B,C,D, E, F, care " stie " si MP3 ( e esential ) da nu recomand asa ceva ! Link spre comentariu
CornelM Postat August 25, 2020 Autor Partajează Postat August 25, 2020 (editat) Acum 10 ore, hixpp02 a spus: La Sony CDP-790 trebuie putina atentie, era comercializat in doua versiuni, prima avand doua dacuri de la Analog, AD1860, iar cel aparut dupa un singur CXD2552Q. Inafara de acest aspect, trebuie luata in considerare si faptul ca la playerele utilizate pot aparea repede probleme cu blocul optic, curele uzate, etc. , dat fiind faptul ca aceste aparate au deja peste 10-15 ani. Deci care este mai bun? AD1860 sau CXD2552Q? Acum 6 ore, VTP a spus: Poate ca nu e raspunsul dorit, ................. dar, NU as da bani pe niciun CD player SH! Niciodata nu vei sti daca va functiona o ora, o zi, o saptamana sau cativa ani! ( indiferent daca iei in calcul un aparat de cateva sute de euro sau un mamut ce a costat cateva mii - pana la urma orice oboseste pe lumea asta! ). Filozofia lui Spalatzelu' spune: " lucru nou e lucru nou si femeia e femeie!" Ideea ca schimbi blocul optic te duce la dublarea sau triplarea sumei initiale pentru o durata de viata complet incerta! Desigur, decizia iti apartine! Nu este vorba de raspuns dorit sau nu... Aveti dreptate ca lucrul nou e nou... Numai ca ceva bun costa prea mult, iar pe seceta asta mai facem si derogare de la regula. Cum am mai spus orice sfat e bine venit, eu stau il cantaresc si pe urma iau o decizie. Nu este graba. Editat August 25, 2020 de CornelM Link spre comentariu
okean Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 AD1860 ...evident ! 1 Link spre comentariu
hixpp02 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Acum 2 ore, okean a spus: AD1860 ...evident ! Corect. 1 Link spre comentariu
nasturica Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Daca bei o tuica toate suna bine .....atata tevatura .......poate pe niste boxe de calculator suna exceptional.......ca sa ai termen de comparatie asezi frumusel 10 cd player e unul peste altul ......inviti cativa audiofili ....ii cinstesti cu ceva de mancare si beutura si atunci o sa ai un rezultat pe cinste......succes. 2 Link spre comentariu
okean Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 Daca bei o tuica poti pune si un radio pe[ FM]... tuica sa fie buna...evident ! 1 Link spre comentariu
CornelM Postat August 26, 2020 Autor Partajează Postat August 26, 2020 Dar daca se bea tuica de fiecare data cand se asculta muzica doar ca sa se ascunda ca aparatura este mai putin performanta (genius de ex.)... Oare unde ajungem si in cat timp? Link spre comentariu
hixpp02 Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 Punand deoparte glumele, sa incercam sa ajutam initiatorul topicului....ca dupa parerea mea raspunsul la intrebare nu este chiar asa de usor. Cel mai bine dupa parerea mea ar fi o unitate fara dac intern, un asa numit transport dupa cere se poate pune un dac decent precum si celalalte componente din lantul audio. Din pacete solutia este si cea mai costisitoare. Alta solutie, un player cu dac, de exemplu cu TDA 1541 cu iesire pe tuburi, cu putin noroc se poate gasi un Philips sau Marantz pe care ulterior se pot executa modificarile. Blocul optic VAM1201 se poate gasi si in zilele noastre, cu toate ca nu se ridica la nivelul lui CDM1 sau CDM2, dar este acceptabil. Mai sunt si de la Pioneer cateva cititoare destul de bune, si Sony are cateva modele bune. Nu am amintit cele de categorie superioare, scumpe gen Accuphase,Revox, etc care au pretul peste cel stabilit de initiatorul topicului. 1 Link spre comentariu
CornelM Postat Septembrie 1, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2020 Salutare, Multumesc colegi pentru pretioasele sfaturi pe care mi le-ati dat! Am achizitionat cd-playerul DENON DCD1560 de la dl. fluffy37. Inca o data multumesc. Acum pot sa ma laud si eu ca am un player de calitate. Sa auzim de bine! 1 Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 1, 2020 Partajează Postat Septembrie 1, 2020 (editat) Va felicit pentru alegerea facuta, daca nu il luati dvs, il luam eu pentru un amic care din pacate s-a hotarat mai greu...sa-l stapaniti sanatos ! Editat Septembrie 1, 2020 de okean 1 Link spre comentariu
CornelM Postat Septembrie 1, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2020 Acum 5 ore, okean a spus: Va felicit pentru alegerea facuta, daca nu il luati dvs, il luam eu pentru un amic care din pacate s-a hotarat mai greu...sa-l stapaniti sanatos ! Multumesc. 1 Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Majoritatea CD-player-elor au optiunea de a folosi un DAC extern prin conexiunea de SP/DIF. Unele au chiar iesire optica. Deci poate fi folosit doar ca transport cum folosesc eu si CD-ul si DVD-ul. 1 Link spre comentariu
CornelM Postat Septembrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2020 La 02.09.2020 la 11:57, sesebe a spus: Majoritatea CD-player-elor au optiunea de a folosi un DAC extern prin conexiunea de SP/DIF. Unele au chiar iesire optica. Deci poate fi folosit doar ca transport cum folosesc eu si CD-ul si DVD-ul. Din asta inteleg ca daca se foloseste un DAC extern de calitate orice CD-player no name se transforma intr-o scula buna. Corect? Link spre comentariu
mentosan Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Sony CDP 222 eSD, cu TDA 1541 si nu ai treaba. Am eu unul si e de vanzare;)) Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 AD1865 ar fi cel mai bun , suna mai natural decat mai noile AD1955 si CS4397 .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum