diasomie Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Salut, am nevoie de o parere in seara aceasta pt achizitia unui cd -player marantz cd593. Il pot lua maine pt 100 rol ( pe testate), e disponibil doar cateva ore. Nu am ascultat, nu am parere cum suna pe net mai demult gasisem ceva despre el: cum ca ar fi bunicel nu e super tare dar e printre Cd playerele acceptabile si cu mecanica bunicica. Sistemul meu de acasa este PC + placa audio Hercules fortissimo 4 + ampl Gainclone ( cu lm3886) + incinte VTP ( facute cu ajutorul Dl mateescu si al forumistilor) ascult flacuri si cel mult la 256-320 kbps , ceva cd uri ( copii) originale. Altceva nu am, si nu suport sub aceasta calitate, ma penalizeaza sistemul, se aud prost mp3-urile E destul de greu raspunsul cred ... 1)credeti ca o sa am un castig de calitate de la placa se sunet fortissimo 4 ( cica cotata imediat sub M-audio) la CD playerul acela?? vreau sa scap de ventilatoare silent insa si ele..si in viitor sa iau un dac RD 3. 2) flacurile pot fi puse pe cd-uri audio sa le fac CDA ?? 3) flacurile pot fi ascultate cu un dvd player , daca le pun pe dvd ? ce conversie trebuie? Nu am deloc experienta in domeniu .. multumesc mai multi bani de un dvd/ cd player mai rasarit nu am si ma intereseaza strict castigul de caliatate pt audio Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum