Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rog urgent sfat achizitie marantz CD593

Postări Recomandate

Salut,

am nevoie de o parere in seara aceasta pt achizitia unui cd -player

marantz cd593.

Il pot lua maine pt 100 rol ( pe testate), e disponibil doar cateva ore.

Nu am ascultat, nu am parere cum suna pe net mai demult gasisem ceva despre el: cum ca ar fi bunicel nu e super tare dar e printre Cd playerele acceptabile si cu mecanica bunicica.

Sistemul meu de acasa este

PC + placa audio Hercules fortissimo 4 + ampl Gainclone ( cu lm3886) + incinte VTP ( facute cu ajutorul Dl mateescu si al forumistilor)

ascult flacuri si cel mult la 256-320 kbps , ceva cd uri ( copii) originale. Altceva nu am, si nu suport sub aceasta calitate, ma penalizeaza sistemul, se aud prost mp3-urile

E destul de greu raspunsul cred ...

1)credeti ca o sa am un castig de calitate de la placa se sunet fortissimo 4 ( cica cotata imediat sub M-audio) la CD playerul acela??

vreau sa scap de ventilatoare silent insa si ele..si in viitor sa iau un dac RD 3.

2) flacurile pot fi puse pe cd-uri audio sa le fac CDA ??

3) flacurile pot fi ascultate cu un dvd player , daca le pun pe dvd ? ce conversie trebuie?

Nu am deloc experienta in domeniu ..

multumesc

mai multi bani de un dvd/ cd player mai rasarit nu am si ma intereseaza strict castigul de caliatate pt audio

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• diasomie

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări