LucaGRG Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 Salutare o problema la un amplificator care ii se aprind , edurile care nu primește semnal de la input jack. L-am desfăcut sa vad dacă este ceva ars în interior dar nu. Ma poate ajuta cineva sa înțeleg de ce nu funcționează? Link spre comentariu
sesebe Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 Este defect! Ca si globul meu de cristal dealtfel. Daca nu-mi era stricat globul de cristal iti spuneam ce componenta sa schimbi, asa nu pot decit sa-ti spun sa schimbi depanatorul. Apropo, cam ce putere are acest amplificator? Link spre comentariu
LucaGRG Postat August 18, 2020 Autor Partajează Postat August 18, 2020 Nu știu să vă spun că nu este al meu. Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 Acum 18 minute, sesebe a spus: Apropo, cam ce putere are acest amplificator? Daca ne spune ce tranzistori sunt montati pe radiator poate ghicim .. Link spre comentariu
mama Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 15 minutes ago, LucaGRG said: Nu știu să vă spun că nu este al meu. Și tu ce ești în cazul ăsta? Purtătorul de cuvânt? Dacă ne explici exact din ce motiv sunt arse alea încercuite îți spunem și noi ce are de nu funcționează. Link spre comentariu
sesebe Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 (editat) Poti sa-mi spui fara sa cauti pe goagle (sau in alta parte) cum verifici un tranzistor cu multimetrul? Daca nu stii asta atunci trebuie sa-l dai la un depanator. Acum 18 minute, dan-a2 a spus: Daca ne spune ce tranzistori sunt montati pe radiator poate ghicim .. Intrebarea era pt initiator nu pt cei ce deja stiu cam ce putere maxima se poate obtine cu numai 2 finali pe canal. Ideea este ca acea carcasa da impresia unui amplificator PRO de putere mare dar are doar o pereche de finali pe canal comparativ cu SARA, de exemplu, care are 3 perechi de finali pe canal si care nu-i deloc PRO. Ditamai cutia pt un amplificator de 100W. Editat August 18, 2020 de sesebe Link spre comentariu
mama Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 E același AF din chinezăriile de boxe active cu bluetooth, radio, MP3 și lumini în difuzoare. Doar că sunt mutați doi finali pe cealaltă parte a radiatorului. (se și văd găurile rămase libere) Link spre comentariu
LucaGRG Postat August 18, 2020 Autor Partajează Postat August 18, 2020 1 hour ago, mama said: Și tu ce ești în cazul ăsta? Purtătorul de cuvânt? Dacă ne explici exact din ce motiv sunt arse alea încercuite îți spunem și noi ce are de nu funcționează. Nu sunt arse. Link spre comentariu
Shambala Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 Va rog sa nu fiti agresivi ca se penalizeaza... Link spre comentariu
validae Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 Dacă nu sunt arse, e bine dar problema te depăşeşte oricum.Ca să repari un amplificator chiar şi cu ajutor specializat, trebuie să ai nişte cunoştinţe de bază.Degeaba şi se spune să măsori tranzistorii finali, dacă nu ştii care sunt ăia şi ce structură au.Dacă vrei să înveţi asta, caută topicuri ce tratează aceeaşi problemă, poţi avea noroc să fi fost discutat exact acelaşi amplificator, vezi ce se discută acolo, care au fost paşii urmaţi, etc.Altfel ar trebui să stea cineva numai pentru tine la calculator ca să te îndrume iar asta ar dura mult prea mult pentru răbdarea oricui... Link spre comentariu
merck Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 Am facut si eu zoom pe una din imagini: Si unde este sageata albastra nu vad firul din interiorul sigurantei (te-au mai intrebat colegii daca este arsa sau nu). Unde este sageata rosie se vede o ciobaneala romaneasca (lipit un fir aiurea in loc sa se fi schimbat siguranta). Daca ar fi sa ghicesc, as zice ca subit, instataneu si deodata muzica s-a intrerupt. Nu-i asa? Link spre comentariu
LucaGRG Postat August 18, 2020 Autor Partajează Postat August 18, 2020 În ultimul rand amplificatorul nu poae fi reparat! Multumesc de intelegere! Link spre comentariu
Nostalgic Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 Acum 10 ore, LucaGRG a spus: În ultimul rand amplificatorul nu poae fi reparat! Multumesc de intelegere! De ce nu ? Orice obiect electronic se poate repara dacă se dispune de cunoștințe și de componente. Link spre comentariu
Dan57 Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 Poate ma ajutati si pe mine, am acest amplificator si e defect, stie cineva de ce? Link spre comentariu
sesebe Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 Acum 3 minute, Dan57 a spus: Poate ma ajutati si pe mine, am acest amplificator si e defect, stie cineva de ce? Asta este o gluma? De unde sa stie lumea dece este defect? Vrei sa-l repare cineva pui o intrebare la service si vezi daca se ofera cineva sa-l repare. 1 oră în urmă, Nostalgic a spus: De ce nu ? Orice obiect electronic se poate repara dacă se dispune de cunoștințe și de componente. Perfect adevarat - orice se poate repara - teoretic, dar nu orice merita sa fie reparat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum