POLAKU2002 Postat August 17, 2020 Partajează Postat August 17, 2020 Buna ziua.Acest tv functioneaza normal doar ca nu mai afiseaza menuil---nici din telecomanda nici din butoane....clientul spune ca a umblat in setari...o idee va rog... Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 17, 2020 Partajează Postat August 17, 2020 Fa o resetare de fabrica Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat August 17, 2020 Autor Partajează Postat August 17, 2020 as face o resetare de fabrica dar cum daca nu imi afiseaza nimic... Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 17, 2020 Partajează Postat August 17, 2020 Meniu 4725 si intra in service, poate acolo afiseaza, intrarea se face pe invizibil Link spre comentariu
iuliantv Postat August 17, 2020 Partajează Postat August 17, 2020 daca osd-ul e prezent,atunci posibil sa fie in hotel mode,menu 7935,eu unul il mai activez cu anumite setari,ca sa nu fie bagat in balarii de unii oameni ,,nepriceputi,, sau cu varste inaintate,ce se plang de fel si fel de ,aparitii misterioase,sau disparitii ale posturilor in mod ,,subit,, doar la cei apropiati,restul sa-l bage in ,,boale,, sa se descurce Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat August 21, 2020 Autor Partajează Postat August 21, 2020 Imi apare back av....cind dau volumul imi arata pe ecran linia de volum....nu merge nici o combinatie de service.... Link spre comentariu
iuliantv Postat August 21, 2020 Partajează Postat August 21, 2020 daca e cel de mai jos,inseamna ca propietarul minte si nu a mers decand il are,astea sant gen philips hotel,au soft doar personalizat si in mare parte cu multe functii inactive,sant accesibile cu telecomenzi speciale sau prin portul de date lan.............. https://www.supersign.ro/monitoare-profesionale/monitor-profesional-vestel-pdh-series-pdh43ug02.html Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat August 21, 2020 Autor Partajează Postat August 21, 2020 Acum 35 minute, iuliantv a spus: daca e cel de mai jos,inseamna ca propietarul minte si nu a mers decand il are,astea sant gen philips hotel,au soft doar personalizat si in mare parte cu multe functii inactive,sant accesibile cu telecomenzi speciale sau prin portul de date lan.............. https://www.supersign.ro/monitoare-profesionale/monitor-profesional-vestel-pdh-series-pdh43ug02.html Ai dreptate....nu are tuner tv...nu poate fii pus un decoder extern oare... Link spre comentariu
iuliantv Postat August 21, 2020 Partajează Postat August 21, 2020 Acum 5 minute, POLAKU2002 a spus: Ai dreptate....nu are tuner tv...nu poate fii pus un decoder extern oare... pai daca are vre-o sursa externa activa,trebuie incercat Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat August 22, 2020 Autor Partajează Postat August 22, 2020 clientul spune ca il putea folosi pe internet dar a intrat in nu stiu ce menu si sa blocat...ar exista vreun hard reset .... Link spre comentariu
iuliantv Postat August 23, 2020 Partajează Postat August 23, 2020 in linkul postat mai sus este manualul de utilizare,sa-l cititi dv sau propietarul ,mai multe de atat??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum