Yo4You Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Daca ai calculator de ce nu ataci direct finalul cu placa de sunet ca scoate peste 2Volti placa de sunet oricare ar fi ele . Ala este un preamplificator amplifica semnale foarte mici scoatel din joc daca tot vrei sa ai acolo ceva cu operational fa un bufer audio in care intrarea este egala cu iesirea. http://devices.sapp.org/circuit/buffer/ Link spre comentariu
naminator2003 Postat Septembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Placa de sunet scoate 0,3 V, insuficienti pentru a ataca amplificatorul, care cere macar 1,2V pe intrare..... Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 28, 2007 Partajează Postat Septembrie 28, 2007 naminator, ai incercat sa pui preamplificatorul la final fara sa fie conectat la placa de sunet? Eu mi-am facut un amplificator pentru casti la serviciu si am ramas masca in momentul in care am vazut ce zgomot de fond are placa. Link spre comentariu
MCDragoos Postat Septembrie 28, 2007 Partajează Postat Septembrie 28, 2007 Preamplificatorul asta l-am facut si eu dar cu TL072 (TL082 e mai bun) si nu am probleme cu el. Daca il folosesti direct de la placa de sunet vezi ca baga un brum de te rupe cel putin asa am patit eu cu cea on-board. Link spre comentariu
naminator2003 Postat Septembrie 28, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2007 Ce am observat eu e ca daca dezlipesc cablul ecranat de pe cablaj si las asa intrarile zgomotul dispare, deci sigur cablul ala ecranat prinde ceva..Cu mufa in aer are barait, dar cu ea in placa de sunet doar fasaie....Totusi daca folosesc alta sursa de semnal, de exemplu un pda am observat ca fasaie mai putin...Fie ce o fi, nu mai il las in statie, il scot si o sa vand statia fara....Si asa cine are sau o foloseste pune un mixer....O sa ma ocup eu de un mixer separat probabi cand o sa am timp.... Link spre comentariu
Yo4You Postat Septembrie 28, 2007 Partajează Postat Septembrie 28, 2007 tu ce ai masurat la placa de sunet 0,3Volti aia is zgomotul de fond mi-ai scri spe messenger ca ai masurat cu voltmetrul pe AC fara sa dai un semnal sinus .Normal trebuia sa ai 0,00Volti. :rolleyes: Link spre comentariu
RazviTm Postat Septembrie 28, 2007 Partajează Postat Septembrie 28, 2007 Preamplifu tau e foarte sensibil si preia orice semnal la intrare si il amplifica si de aia ai mult zgomot de fond, pune niste rezistente de 47K intre intrarile + si - la operationale. adica intre pinii 2 si 3 o rezistenta, si intre pinii 5 si 6 alta, si zi-ne dupaia ce bine suna fara zgomot de fond Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum