Vizitator camelia Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 sunt in afara acestui domeniu, dar am nevoie de niste recomandari, sfaturi etc. ref la achizitionarea unui stabilizator pentru tenisune, pentru a proteja centrala termica impotriva suprasarcinilor de curent. Am deja probleme - mi s-a ars un varistor - sper ca e corect - si nu pot sa mai folosesc centrala pana nu instalea acest stabilizator de 500 WIn comert am gasit dar erau chinezesti si am f mari retineri sa cumpar asa ceva. Exista si altceva, daca da la ce furnizor si ce referinte aveti. Link spre comentariu
one Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Cele chinezesti sunt destul de folosite, am vazut pe la cei care canta la nunti, mai ales pe la tara si se pare ca merg bine, nu pot insa sa garantez pentru ele.O alta solutie ar fi achizitionarea unui UPS.Mai exista niste prize care au incorporat un varistor si care protejeaza la varfurile de tensiune. Aceste prize se gasesc in special in supermarketuri (ex. Praktiker). Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 sunt in afara acestui domeniu, dar am nevoie de niste recomandari, sfaturi etc. ref la achizitionarea unui stabilizator pentru tenisune, pentru a proteja centrala termica impotriva suprasarcinilor de curent. Am deja probleme - mi s-a ars un varistor - sper ca e corect - si nu pot sa mai folosesc centrala pana nu instalea acest stabilizator de 500 WIn comert am gasit dar erau chinezesti si am f mari retineri sa cumpar asa ceva. Exista si altceva, daca da la ce furnizor si ce referinte aveti.poate gaseti unele romanesti/rusesti etc,chiar daca mai vechidaca le schimbi condesatorul merg ok si sunt rezistentecred ca prin targuri de vechituri sa gasesti asa ceva sau pe la vre-un magazin cu mai vechi(posibil si la vre-un atelier de bobinat)si un d-ala chinezesc ar trebui sa mearga satisfacator,daca il iei dupradimensionat,sa n-ai probleme Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum