ex.escu Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Cumpar 2buc. suspensie poliuretan ( "sinusoidala", cu 3 rile) pentru difuzor rusesc 10-gds-1-4 , 8 inch. Link spre comentariu
Cozonac Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 (editat) Gasiti pe o*x, eu sapt asta am luat, 9 lei bucata Editat August 14, 2020 de Cozonac Link spre comentariu
ex.escu Postat August 14, 2020 Autor Partajează Postat August 14, 2020 Va multumesc, dar cu suspensie din panza creste Fs, rusii au facut teste cu suspensia originala - care e identica ca aspect cu cea prezentata de Dvs., dar din poliuretan( pe care o caut), cu suspensie din panza, cauciuc si poliuretan clasica , cea originala asigura Fs-ul cel mai mic. Link spre comentariu
sesebe Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Dacă ai sa cauți ai sa găsești un magazin online, din Cluj parca, care vinde difuzoare și accesorii boxe. Nu pot da nume pt ca ar însemna reclama și nu vreau asta. Îți poate aduce la comanda. Eu am luat de la el 2 dimensiuni din spuma poliuretanica, aduse la comanda. Suni și aranjezi cu ei ceea ce cauți. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum