Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut tabla aluminiu

imreberes

Postări Recomandate

Caut tabla aluminiu grosime minima 5mm, latime minima 10cm si lungime minima 25cm. Important sa nu fie zgaraiat rau.Astept oferte cu dimensiuni , pret si nici o poza nu strica.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• imreberes

6

• BRANCA

2

• saptemari

2

• validae

1

Top autori în acest subiect

Imre.Este o firma ce vinde resturi aluminiu,dar nu are decat grosimi de la 8-10 mm in sus.

Ti-as sugera sa pui doua placi de 2,5 mm una peste alta.Daca nu e secret ,la ce o folosesti?Ai putea primi sugestii si de la altii!...

Link spre comentariu

Pt un proiect de clasa A,de data aceasta cu tranzistoare,  unde am nevoie de suprafata mare. As vrea sa pun mai multe radiatoare mai mici (de ex de procesor), ca la marimea respectiva e greu de gasit.

Editat de imreberes
Link spre comentariu

N-am inteles prea bine.Faci un amplificator pe tranzistori?Pai la astea sunt o multime de radiatoare la vanzare pe forum.Poate vrei sa folosesti placa pe post de spate cutie si sa pui tranzii pe ea?

De asta iti sugeram sa detailezi.Sunt multi pe forum care au experienta in constructii de felul acesta!

Link spre comentariu

Aveam la serviciu în dulapurile mele o placă serioasă de radiator, cam 20-25 cm pe 10-15 cm, groasă de circa 10mm şi aripioare, numai bună de un amplificator.Dar nu ajung prea devreme, prin Septembrie termin concediul...

Editat de validae
Link spre comentariu

Un prieten care m-a ajutat sa repun pe picioare un amp cu mosfeti Hitachi in capsula TO3, montati pe un radiator de tip tunel cu ventilator, a schimbat cooler-ul cu unul avand tensiunea nominala la 12V. L-a alimentat la 7,5V si nu face zgomot, sunt foarte multumit. Initial, era folosit un cooler alimentat la tensiunea de retea.

Asa arata radiatorul tunel din aplificatorhttps://i.ebayimg.com/images/g/gv8AAOSwwpZfBUoW/s-l1600.jpg

In plus, poti controla viteza cooler-ului cu "12V PWM PC CPU Fan Temperature Control Speed Controller Module High-Temp Alarm", il gasiti online.

Exista si un filmulet cu un tutorial facut de un englez.

Link spre comentariu
La 16.08.2020 la 22:06, imreberes a spus:

Nu e graba, multumesc de oferta. Astept pana in septembrie atunci.

Radiator mare intr-o bucata am si eu. Daca te intereseaza iti trimit o poza. 

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări