imreberes Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Caut tabla aluminiu grosime minima 5mm, latime minima 10cm si lungime minima 25cm. Important sa nu fie zgaraiat rau.Astept oferte cu dimensiuni , pret si nici o poza nu strica. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 15, 2020 Partajează Postat August 15, 2020 Imre.Este o firma ce vinde resturi aluminiu,dar nu are decat grosimi de la 8-10 mm in sus. Ti-as sugera sa pui doua placi de 2,5 mm una peste alta.Daca nu e secret ,la ce o folosesti?Ai putea primi sugestii si de la altii!... Link spre comentariu
imreberes Postat August 15, 2020 Autor Partajează Postat August 15, 2020 (editat) Pt un proiect de clasa A,de data aceasta cu tranzistoare, unde am nevoie de suprafata mare. As vrea sa pun mai multe radiatoare mai mici (de ex de procesor), ca la marimea respectiva e greu de gasit. Editat August 15, 2020 de imreberes Link spre comentariu
BRANCA Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 N-am inteles prea bine.Faci un amplificator pe tranzistori?Pai la astea sunt o multime de radiatoare la vanzare pe forum.Poate vrei sa folosesti placa pe post de spate cutie si sa pui tranzii pe ea? De asta iti sugeram sa detailezi.Sunt multi pe forum care au experienta in constructii de felul acesta! Link spre comentariu
imreberes Postat August 16, 2020 Autor Partajează Postat August 16, 2020 Da, un amplificator pe tranzistori, clasa A. Concret e vorba de un DOZ (death of Zen) de 2X20W. Link spre comentariu
validae Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 (editat) Aveam la serviciu în dulapurile mele o placă serioasă de radiator, cam 20-25 cm pe 10-15 cm, groasă de circa 10mm şi aripioare, numai bună de un amplificator.Dar nu ajung prea devreme, prin Septembrie termin concediul... Editat August 16, 2020 de validae Link spre comentariu
imreberes Postat August 16, 2020 Autor Partajează Postat August 16, 2020 Nu e graba, multumesc de oferta. Astept pana in septembrie atunci. Link spre comentariu
saptemari Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 Poate un radiator ventilat de tip tunel. Are Laviniu. Link spre comentariu
imreberes Postat August 16, 2020 Autor Partajează Postat August 16, 2020 Parca n-as folosi ventilator. Ceva total silent as prefera. Link spre comentariu
Marian Postat August 17, 2020 Partajează Postat August 17, 2020 Racire fara ventilatie la clasa A... dificil. Link spre comentariu
saptemari Postat August 17, 2020 Partajează Postat August 17, 2020 Un prieten care m-a ajutat sa repun pe picioare un amp cu mosfeti Hitachi in capsula TO3, montati pe un radiator de tip tunel cu ventilator, a schimbat cooler-ul cu unul avand tensiunea nominala la 12V. L-a alimentat la 7,5V si nu face zgomot, sunt foarte multumit. Initial, era folosit un cooler alimentat la tensiunea de retea. Asa arata radiatorul tunel din aplificator In plus, poti controla viteza cooler-ului cu "12V PWM PC CPU Fan Temperature Control Speed Controller Module High-Temp Alarm", il gasiti online. Exista si un filmulet cu un tutorial facut de un englez. Link spre comentariu
zsjkuki Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 La 16.08.2020 la 22:06, imreberes a spus: Nu e graba, multumesc de oferta. Astept pana in septembrie atunci. Radiator mare intr-o bucata am si eu. Daca te intereseaza iti trimit o poza. Link spre comentariu
imreberes Postat Septembrie 26, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Se poate inchide. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate