bogdan p Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 (editat) Salut,am un televizor telefunken cu diagonala de 66 cm care amesteca culorile asa cum se vede in imaginea atasata...daca cineva poate si se pricepe sa il repare sa ma anunte la nr de telefon 0722443422 sau aici mesaj.(bucuresti sau imprejurimi) . Mentionez ca nu a fost trantit defectul a aparut de la sine si se manifesta doar dupa 1-2 ore de functionare...in rest imaginea e buna. Editat August 14, 2020 de bogdan p Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Cand apare defectul misca de mufele lvds, cea de la t-con si cea de pe placa de baza, daca nu isi revine imaginea, alta placa..... Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Acum 2 minute, Costica Tv a spus: Cand apare defectul misca de mufele lvds, cea de la t-con si cea de pe placa de baza, daca nu isi revine imaginea, alta placa..... Daca nu isi revine imaginea se monteaza un ventilator pe rocesor Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 (editat) 25 minutes ago, Florinel TV said: Daca nu isi revine imaginea se monteaza un ventilator pe procesor Da dar trebuie decupat si capacul, ceva de genul cum am facut eu la Philips-urile cu sasiu QFU1.2E si QFU2.1E..... Editat August 14, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
bogdan p Postat August 14, 2020 Autor Partajează Postat August 14, 2020 va multumesc..o sa incerc in prima faza sa misc de mufe si daca tot nu vrea o sa incerc si cu un mic ventilator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum