virgil_19 Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 Va salut. Nu am mai intrat de ceva timp pe forum. Ma intereseaza datashetul C.I. = U1010N. La-am cautat dar nu am gasit pe googal. C.I. este 2x4 pini dintr-un montaj simplu de indicare cu led. ,al incarcarii bat. de 12V de la masina . pOATE ma poate ajuta cineva . Stima. Link spre comentariu
validae Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 (editat) Am circuitul descris într-o carte de aplicaţii ale diverselor integrate fabricate de IPRS dar momentan nu am cartea la îndemână.Dacă te ajută schema de utilizare, postată de un coleg, pun link, e suficient să o faci şi cu o sursă reglabilă poţi trage aracteristicile lui.Am avut şi am construit un tester cu acest integrat dar nu m-a impresionat.Avea dispersie mare la praguri, mai practic e să faci unul cu LM323 şi ţi-l reglezi tu cum vrei.. Editat August 13, 2020 de validae Link spre comentariu
virgil_19 Postat August 13, 2020 Autor Partajează Postat August 13, 2020 Va multumesc mult ptr. ajutor . Aceasta este si montajul . Stima si respect . Link spre comentariu
virgil_19 Postat August 13, 2020 Autor Partajează Postat August 13, 2020 Va salut . La montajul meu este sunt intr pin. 5,6 , iar pin.7=NC. In schema sunt pin.6,7 .Nu stiu daca funct.Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
validae Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 (editat) Caut cartea cu integratul în seara asta, o am la altă locaţie.Ştiu că şuntările între unii pini se făceau pentru modificarea pragului de aprindere.Deci are şanse să meargă şi cu configuraţia dată, colegul scria că schema i-a mers astfel. Editat August 13, 2020 de validae Link spre comentariu
validae Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 (editat) Am găsit cartea şi am fotografiat două pagini mai relevante.Pinul 7 este referinţa de tensiune, iar 5 şi 6 sunt trepte de reglaj (global)al pragului de aprindere al ledurilor. Editat August 13, 2020 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum