george291046 Postat August 12, 2020 Partajează Postat August 12, 2020 In PC-ul meu (DellVostro 230)mi-am instalat recent un SSD de 120 Gb în care am plantat un win10 cu licență ! Toate bune și frumoase, dar SSD-ul meu ne vrea să se vadă decât el, alte două HDD-uri în care am muzică, poze, jocuri, etc nu mai apar de nicio culoare ! La butare se văd, în Device Control se văd ca active dar în This PC nu apar și nici n-am cum să accesez conținutul lor ! Ce este de făîcut, aștept o idee deșteaptă ?! Link spre comentariu
cimitavita Postat August 12, 2020 Partajează Postat August 12, 2020 (editat) In Device Manager apar ca functioneaza corespunzator? Poate sunt oprite. In Disk Management apar cu partitii compatibile windows si tot tacamul? Nu sunt marcate hidden? Instalarea s-a facut cu ele montate in calculator sau au fost puse dupa ce s-a instalat windows? Editat August 12, 2020 de cimitavita Link spre comentariu
george291046 Postat August 12, 2020 Autor Partajează Postat August 12, 2020 1. In device manager apar ,,properly working,, 2.Instalarea s-a făcut cu ele montate și conectate 3. N-am făcut decât să decuplez HDD-ul cu poziția 0 și să cuplez SSD-ul în locul lui ! Link spre comentariu
stryx Postat August 12, 2020 Partajează Postat August 12, 2020 Buna ziua. Ati incercat sa schimbati litera la partitii in "disk managament? Dupa formatare anumite hdd-uri nu primesc literele (c:, d:, e:, etc). Pe win10 am patit de multe ori aceasta problema si de fiecare data am rezolvat setand/schimband literele la partitiile secundare.. Link spre comentariu
george291046 Postat August 12, 2020 Autor Partajează Postat August 12, 2020 Mulțumesc pentru sfaturi, am rezolvat problema din Disk Manager ! Topic închis ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum