Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatie Pioneer dc-z94 (mecanica cas)

kzr66

Postări Recomandate

Lucrez la repararea partii de mecanism , la un turn pioneer dc z94 si antampin greutati la deck-ul care anregistreaza . Fiind vechi curelele sau topit , dupa anlocuire , deck 1 , player , e ok , deck-ul care anregistreaza , are mechanismul dat peste cap , nu vrea sa-si faca treaba corect . As dori , daca cineva , a reusit rezolvarea problemei , sa-mi de-a solutia problemei , mentionez , ca lucrez la rezolvare , dar ancet , cu grija , nu doresc sa stric ceva ... Multumesc , pt rabdarea dvs . 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kzr66

3

• sesebe

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 12 minute, sesebe a spus:

Și cum dorești sa te ajute lumea? 

Pune niște poze, explica ce probleme ai, altfel și sa aștepți mult și bine. 

Scuze , dar an acest caz , pozele sant irelevante , ma astept sa-mi raspunda , persoane , care sau lovit de problema acestui deck nr 2 , din dc z 94 sau altele identice din familia pioneer. Stiu , ca nu mai repara nimeni asa ceva ... eu am aceeasi problema si la modelul cu nr 64 la capat . Mentionez , ca am reusit sa plp un deck cu prb mecanice , Pioneer , model ct - 443 , deci am rabdare ... multumesc cu respect .

Link spre comentariu

Bine atunci! Spor la așteptat! 

Asa ca ideie, de multe ori, cel puțin în garanție, aceste sisteme mecanice nu se reparau ci se schimbau mecanismele complet. Deci șanse mici sa dai peste cineva care a reparat astfel de mecanisme. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu
Acum 4 minute, sesebe a spus:

Bine atunci! Spor la așteptat! 

Asa ca ideie, de multe ori, cel puțin în garanție, aceste sisteme mecanice nu se reparau ci se schimbau mecanismele complet. Deci șanse mici sa dai peste cineva care a reparat astfel de mecanisme. 

Multumesc , deci , trebuie sa-mi doresc spor , pt a fi unul dintre primii , care rezolva . Promit , ca voi reveni cu detalii , pt audiofilii , care antampina aceasta problema . Va doresc o seara placuta . Sanatate .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări