florynyk Postat August 9, 2020 Partajează Postat August 9, 2020 Salut, am un ford focus mk1 si as vrea sa ii pun un computer de bord ,am facut rost de piese dar nu am o schema electrica a masini care sa ma ajute la montaj.Masina nu e dotata din fabrica cu asa ceva si ii lipseste niste fire din cablaj. Va rog daca are cineva o documentatie in domeniu sa ma ajute, multumesc Link spre comentariu
Cozonac Postat August 9, 2020 Partajează Postat August 9, 2020 Salut. Studiaza articolul urmator: https://foka21.wordpress.com/montaj-computer-de-bord/ Link spre comentariu
florynyk Postat August 10, 2020 Autor Partajează Postat August 10, 2020 (editat) Multumesc, dar tot as vrea o schema completa a instalatiei, mai are mici probleme si cu o schema le-as fi rezolvat. Editat August 10, 2020 de florynyk Link spre comentariu
Cozonac Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 Intreaba pe clubford, au sectiune de MK1 si multe subiecte pe tema asta. Link spre comentariu
florynyk Postat August 10, 2020 Autor Partajează Postat August 10, 2020 Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum