Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop HP ProBook 450 G6

radu90

Postări Recomandate

Buna ziua. Am un laptop HP ProBook 450 G6 ,este un I5. Il pot modifica intr un I7 ,daca ai pun un procesor mai bun? Sau ce as putea face sa il transform intr un I7? Ma poate sfatui cineva cum sa fac?

Multumesc.

HP ProBook 450 G6 - 15.6" - Core i5 8265U - 8 GB RAM - 512 GB SSD

Editat de radu90
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu90

3

• vijelie02

1

• modoran

1

• Усилитель

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

30 minutes ago, vijelie02 said:

Dupa cum ai descris problema mai bine il lasi asa cum e. Mai bine i5 functional decat i7 defect.

vijelie02 are dreptate , as mai specifica ca exista procesor i5 care merge mai bine decat i7 ,asa cum sunt si BMW5 care merge mai bine deca BMW7 .... totul depinde de model , entry sau varf etc .

Varamea din Germania avea un i7 de marca ,cu procesor entry level , nu mi-a placut cum merge , daca nu stiam ce este ziceam ca e un core2 mai rasarit.....

( CPU de laptop i7 e departe de cele de descktop , sunt si care sunt doar dual procesor....)

Editat de Усилитель
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Cel mai ok ar fii sa mergi la un service autorizat sa te puna in tema cu aceasta modificare. Ei iti pot daca laptopul tau suporta o generatie mai buna de i7 decat cea pe care o ai tu cu i5

In general i7 sunt foarte puternice. Dar depinde de generatie! 

Parerea mea! O zi buna

Link spre comentariu

Uite aici spune totul despre ce suporta acest model de laptop

https://support.hp.com/bg-en/document/c06191146

Acum depinde de ce tip de procesor are ca poate fi lipit pe placa de baza nu ca celelalte cu socket asta trebuie sa afli mai intai ca daca este lipit nu merita .

Editat de stefan94stefan
Adaugat informatii
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări