GOLOGAN Postat August 8, 2020 Partajează Postat August 8, 2020 Bună seara. Am nevoie de ajutor cu pini de test la acest cof. Vă mulțumesc. Link spre comentariu
GOLOGAN Postat August 8, 2020 Autor Partajează Postat August 8, 2020 CY-VK055BGHV1H Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 8, 2020 Partajează Postat August 8, 2020 (editat) 5 hours ago, GOLOGAN said: Bună seara. Am nevoie de ajutor cu pini de test la acest cof. Vă mulțumesc. Vrei sa spui padurile cu tensiuni de test sau corespondenta padurilor driver lateral/pcb ecran ?, tensiunile pe padurile driverului lateral nu sunt niciodata concludente, pentru ca de multe ori VGH = 22V (exemplu) normal pe t-con, atat arata si pe driverul lateral, dar rezistenta traseului in loc sa fie de 20 ohmi este de 70-100 ohmi si evident ca tensiunea va fi aproximativ aceiasi dar curentul va fi mai mic si de aici si defectul.... Eu unul sunt dispus sa ajut cat se poate in acest topic, dar trebuie mai multe informatii.... In primul rand manifestarea defectului cu poza, in al doilea rand daca ecranul are drivere laterale pe ambele parti, de obicei la ecranele cu drivere laterale pe ambele parti se duce unul din drivere, de obicei pe partea stanga cum te uiti normal la tv. Corespondenta traseelor la driverul din imagine nu se gaseste....eu cand nu gasesc de-agata corespondenta, scot ecranul (sticla) si cu o lupa puternica identific vizual corespondenta traseelor dintre primul driver lateral si pcb-ul ecranului respectiv t-con..... Multi se gandesc si sunt siguri ca au gasit defectul, de aceea nu mai dau detalii....dar asta e o gresala mare, ca de multe ori sunt departe de adevaratul defect...ma refer la cei care nu au experienta...... Editat August 8, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
GOLOGAN Postat August 9, 2020 Autor Partajează Postat August 9, 2020 Scuze dacă m-am exprimat greșit dar acele puncte de pe cof eu cred ca sunt pini de test daca se cunosc denumirile restul este floare la ureche. Ma refer la tensiunile care trebuie să fie pe punctele de test si rezistenta intre cof si pcb ecran. Am rezolvat VGH întrerupt . Info am găsit-o aici :https://www.facebook.com/exittech.tt/posts/tcl-48-tv-model-l48fs3700-internal-speaker/364315151088475/ Mulțumesc pentru ajutor. 1 Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 9, 2020 Partajează Postat August 9, 2020 (editat) 10 hours ago, GOLOGAN said: Scuze dacă m-am exprimat greșit dar acele puncte de pe cof eu cred ca sunt pini de test daca se cunosc denumirile restul este floare la ureche. Ma refer la tensiunile care trebuie să fie pe punctele de test si rezistenta intre cof si pcb ecran. Am rezolvat VGH întrerupt . Info am găsit-o aici :https://www.facebook.com/exittech.tt/posts/tcl-48-tv-model-l48fs3700-internal-speaker/364315151088475/ Mulțumesc pentru ajutor. Din pacate nu te-a ajutat nimeni.....eu am cautat in calculator apoi pe net sa vad daca gasesc ceva, daca gaseam vre-o poza o postam direct aici fara prea multe comentarii, tu ai reusit sa dai de acel site pentru ca ai cautat mai mult, evident aveai tot interesul. Intradevar ai dreptate acele paduri de pe cof sunt pentru test, pentru cine a mai reparat e floare la ureche sa gaseasca si corespondenta traseelor dintre cof si pcb-ul displayului. Editat August 9, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum