Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incarcator filetanta 10,8V

blue36

Postări Recomandate

Stimati colegi, am o autofiletanta CMI cu acumulator de 10.8V 1500mA. Partea proasta este ca nu am incarcatorul. In acumulator are mufa pentru incarcare, am incarcat-o cu unul de 12V dar as dori sa stiu care este tensiunea corecta debitata de incarcator pentru a fi in parametrii optimi!

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• blue36

2

• kinderu56

1

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

12V e OK pentru încărcare.Acum decuplarea la atingerea tensiunii maxime o face blocul de protecţie din acumulator, dar ar fi bine să căutaţi un încărcător, fiindcă e nevoie de redundanţă la măsurile de siguranţă în cazul Li-Ion, sunt şi scumpi dar şi periculoşi.

Link spre comentariu

Din pacate, nu am gasit un incarcator original. Trebuie sa ma multumesc cu ce am. Din cauza asta am intrebat, poate sunt colegi ce au autofiletante la 10.8V si imi pot spune caracteristicile incarcatorului lor!

Link spre comentariu

14V.

Toate incarcatoarele pentru acc 10.8V au 14V in gol si curent 400-1000/1300mA, in functie de capacitatea acumulatorului .

Heiner CDR01L si VMGA001 le am in dotare .

CDR01L 14V / 1300 mA , incarcare 60 min

VMGA00 14V / 400mA ,incarcare in 4 ore .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări