Vizitator Postat August 9, 2020 Partajează Postat August 9, 2020 (editat) Obsolete . . . . . . . . Available . . . . Pret 17 E / buc !!! Editat August 9, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
daniel_2004 Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 Ca și ceilalți colegi forumiști recomand schimbarea ambelor difuzoare de medii. Nu recomand SAL. Au un sunet nașpa (nazal). Din păcate greu se va găsi un difuzor închis (precum cel original). Încercați mai degrabă Visatonul decât SAL. Link spre comentariu
franzm Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 O pereche de boxe din astea costa ca. 30 EUR pe ebay. Link spre comentariu
Shambala Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 (editat) Acum 23 minute, franzm a spus: O pereche de boxe din astea costa ca. 30 EUR pe ebay !! Acum intelegeti ? Unii s-au mirat ca m-am indoit de rentabilitatea unei reparatii. Altii au fost surprinsi ca le-am numit submediocre... Reparatia unui difuzor la un meserias bun costa cca 100 lei + transport (acceptat exclusiv prin curier). Doua difuzoare noi costa putin mai mult decat boxele (pe ebay). (sublinierea din postul citat imi apartine). Editat August 10, 2020 de Shambala Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum