Bird Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Va salut ! Am doua HDD externe , unul Samsung și unul Seagate , ambele au venit cu niște programe proprii pe ele . Eu nu știu ce rol au . Vă rod dacă știți Spune-ți-mi și mie , și ..dacă le pot șterge , formata din nou hardul ? Va mulțumesc ! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Probabil de criptare . Dar . . . . . ., ce programe sunt ?Cum se numesc ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Nu sterge programele, poti sa le copi pe alt HDD si dupa ce il formatezi il copi inapoi, oricum nu ocupa prea multa memorie Link spre comentariu
vijelie02 Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Sunt utilitare ptr backup, access restrictionat pe baza de parola. Link spre comentariu
Bird Postat August 8, 2020 Autor Partajează Postat August 8, 2020 (editat) acestea sunt fisiere de pe Samsung : Editat August 8, 2020 de validae dublare ataşamente Link spre comentariu
Bird Postat August 8, 2020 Autor Partajează Postat August 8, 2020 (editat) Hardurile sunt de 1T , deci nu conteaza cat ocupa , dar dupa ce-l accesez incepe sa scaneze toate fisierele de pe el...si nu stiu ce face cu ele . Eu de obicei opresc programul . Editat August 8, 2020 de validae Link spre comentariu
Bird Postat August 8, 2020 Autor Partajează Postat August 8, 2020 am gasit intre timp un manual care m-a lamurit . Va multumesc mult pentru lamuriri . ENG_Samsung Drive Manager User's Manual Ver 2.7.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum