Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CN32CK720 display suspect

ANDRASONI LUCIAN

Postări Recomandate

Acest ecran echipează un led tv 32 ”și este echipat cu TCON 
                                    16Y GH11MB7SLV0.2  
                                     LSC320AN09-H02

Ecranul este negru-gri, este sunet, este backlight.
Tensiunile măsurate sunt 12V, 5V ,3.3V și 1.8V. Lipsesc AVDD de 15V și HAVDD de 7.5V, nu știu dacă așa ar trebui să fie.Este echipat cu integratul SM4186 care este ușor călduț .Poate ați mai întâlnit așa ceva. Mulțumesc!      

108.jpg

109.jpg

107.jpg

Editat de ANDRASONI LUCIAN
Link spre comentariu

Foarte proaste ecranele, sunt si-n Vestel, Philips, Samsung. Am întâlnit și eu vreo 3 cu defectul asta. Le-am schimbat sm-ul, fără succes. La ultimul, dintr-un samsung 32k4000 I-am dat 10v pe avdd și a ieșit fum din driver :rade:

Link spre comentariu
Acum 15 ore, Gabriel_S a spus:

Foarte proaste ecranele, sunt si-n Vestel, Philips, Samsung. Am întâlnit și eu vreo 3 cu defectul asta. Le-am schimbat sm-ul, fără succes. La ultimul, dintr-un samsung 32k4000 I-am dat 10v pe avdd și a ieșit fum din driver :rade:

asa e,am chinuit si eu vre0 4 buc(nu sant expert in depanare display)dar cred ca e busit driverul superior

Link spre comentariu

Vă mulțumesc mult pentru răspunsuri, cred că se va casa definitiv.Are o ”vărstă” de 2 ani și două luni și nu a fost folosit mult...RESPECTE!

Link spre comentariu

Da, e "performant". Am mai întâlnit la un vestel ecranul asta, mergea 5-6 minute și dispărea imaginea. După ce l-am mai frecat eu vreo ora a crăpat de tot. Avdd-ul dispărea.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Gabriel_S a spus:

Da, e "performant". Am mai întâlnit la un vestel ecranul asta, mergea 5-6 minute și dispărea imaginea. După ce l-am mai frecat eu vreo ora a crăpat de tot. Avdd-ul dispărea.

eu la unul i-am injectat din extern tensiunea lipsa si sa lasat cu fum din driverul superior

altul acum vreo 2 luni ,un vestel,avea mainboardul busit l-am schimbat totul ok,a mers in raft o saptamana 8-9 ore pe zi,pana intr-o luni cand nu am mai dat nici un semn displayul,junk-uri

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări