Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung Le32S86b

Postări Recomandate

Acest tv functioneaza cateva minute dupa care se inegreste ecranul si se stinge imaginea dupa cum se vede in clip si se restarteaza. Dupa ce se incalzeste se restarteaza cam la 1 min. La aceasta placa i-am schimbat in utima cu un an si ceva condensatoarele de sub blindajul de la procesor.

Sursa: bn44-00156a

Main: bn41-00813b

T-con: T315XW02(V9)

Dupa parerea mea problema este de pe placa de baza dar nu reusesc sa-i dau de capat.

Link spre comentariu

Daca nu se mai poate repara, cred ca am eu placa functionala...discutam pe PM....

Edit:  Acum am vazut clipul, cand dispare imaginea, lampile raman aprinse ?

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Se sting si lampile, practic se resarteaza televizorul.

La 07.08.2020 la 17:59, Costica Tv a spus:

Edit:  Acum am vazut clipul, cand dispare imaginea, lampile raman aprinse ?

Link spre comentariu
Citat
La 07.08.2020 la 16:28, clony a spus:

...

Dupa parerea mea problema este de pe placa de baza ....

Ca sa fii sigur ca este placa de baza, aplici 3,3V la pinul ,,control'' de la  mufa sursei, dupa ce intrerupi firul spre Main. Sursa nu va mai fi oprita si o sa scoata permanent toate tensiunile. Se poate masura acum daca se mentin tensiunile de pe cele 2 stabilizatoare de 1,25V in special, dar si celelalte tensiuni -  de 2,5V, 1,8V etc. si se poate urmari mai bine defectul pe imagine. ( Sursa nu mai este oprita in acest caz, daca un integrat de pe Main consuma si se incalzeste !)

Editat de megastar
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări