florinapostol Postat August 6, 2020 Autor Partajează Postat August 6, 2020 (editat) 37mA curent idle Editat August 6, 2020 de florinapostol Link spre comentariu
manolis Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 1 minute ago, florinapostol said: 37mA Si dupa virgila? Prima zecimala cat este la fiecare lampa? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Chiar acum, florinapostol a spus: 37mA Nu cred ca tuburile finale sant uzate, se poate compara acest curent cu PSF ales Link spre comentariu
florinapostol Postat August 6, 2020 Autor Partajează Postat August 6, 2020 Chiar acum, manolis a spus: Si dupa virgila? Prima zecimala cat este la fiecare lampa? intre 37.9 si 38.2 . cred ca o sa schimb si potentiometrii cu unii multitura. e cam greu de reglar cu cei pe care ii am acum Acum 1 minut, popa marius a spus: Nu cred ca tuburile finale sant uzate, se poate compara acest curent cu PSF ales sint uzate . Am uTracer si le-am masurat 1 Link spre comentariu
manolis Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Daca poti sa ii schimbi, faci un pas inainte! Mai "invarte" si lampile intre ele pana ai sa pui multitura. Ai teoretic sansa sa le "imperechezi" intre ele. 4 minutes ago, florinapostol said: Am uTracer si le-am masurat Aha, deci le-ai imperecheat deja. Link spre comentariu
bmsorin Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Acum 12 ore, florinapostol a spus: Aici cred ca se putea un pic mai bine (ca putere ma refer) ai aproape 14W vs 30W la 1KHz. Consinder ca acest amplificator masoara OK, chiar si cu aceste lampi uzate. Link spre comentariu
florinapostol Postat August 7, 2020 Autor Partajează Postat August 7, 2020 O sa ma uit prin cutia cu EL34 si daca gasesc mai bune refac masuratorile. Parca atunci cind era in teste , pe banc, masura mai bine ..... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Acum 1 oră, florinapostol a spus: O sa ma uit prin cutia cu EL34 si daca gasesc mai bune refac masuratorile. Parca atunci cind era in teste , pe banc, masura mai bine ..... Poate conteaza lungimea firelor Link spre comentariu
manolis Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Pe banc ai traful de alimentare departe de montaj. Link spre comentariu
florinapostol Postat August 7, 2020 Autor Partajează Postat August 7, 2020 (editat) Sinus la putere maxima Galben iesirea pe rezistenta de sarcina 8 ohmi Mov generator SQRT Galben iesirea pe rezistenta de sarcina 8 ohmi Mov generator Editat August 7, 2020 de florinapostol 1 Link spre comentariu
manolis Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Da, un amplificator foarte bun! Jos palaria! Se confisca! (sper ca stii de gluma) Link spre comentariu
gheo23 Postat August 8, 2020 Partajează Postat August 8, 2020 Ceea ce este remarcabil la acest amplificator sunt defazajele la capetele benzii ! Sunt valori de cca. 10 grade la frecventele extreme ale benzii dupa cat estimez eu , corect? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 8, 2020 Partajează Postat August 8, 2020 (editat) La 06.08.2020 la 19:16, florinapostol a spus: Amplificator PP cu EL34 si corector de ton + - 15db Amplificator "Kaizerpower"facut cu cablaje cumparate de la un coleg de pe un grup facebook. Schema Am facut citeva modificari ,minore : 1. circuitul de nagativare , 2. am pus in lac de R9 un semireglabil . Am vrut sa pot egala samnalele defazate 3 . Tuburile finale sint in mod Ultra Liniar Toate filamentele sint alimentate in CA . Tensiunea anodica filtrata CLC ( 475 V) Corectorul este cel care l-am mai folosit Trafuri iesire @LMOlimpiu Traf alimentara toroidal Petra Lampi corector ECC83 Tungsram NOS Lampi final : ECC83 Tungsram NOS, ECC82 Tungsram NOS ,EL 34 Tesla 65-70 % emisie anodica (vechi dar doar pe astea le am ) Amplificatorul scoate doar 29-30W . 15.5 V RMS pe rezistenta de sarcina de 8 ohmi FFT putere maxima FFT 80% putere Raspuns in frecventa Corectorul Banuiesc ca cu lampi finale bune poate ajunge la 40 -43 W Dacă nu puneai în loc de R9 acel semireglabil nu obtineai niciodată THD 0,53% la 30w. Oricum...... cei care proiectează cablajele se încăpățânează să nu monteze în serie cu R8, R9 sau R10, R11 un semireglabil, semireglabil care face minuni, eu am spus asta cred că în urmă cu doi ani, când s-a mai discutat despre această schemă. Am modificat doua amplificatoare concepute după aceasta schema, cablajele imprimate prima varianta, ambele cu trafuri Hammond, cu Ua 470V am măsurat 40w putere, EL34 noi. Dacă tot ai muncit atât investește în 4 EL34 noi, îți recomand Electroharmonix, dacă ești interesat îți cumpăr eu de pe tubetown, la sfârșitul săptămânii viitoare dau o comanda de piese la ei, să nu mai plătești transportul. https://www.tube-town.net/ttstore/eh-el34-tt-xmatching.html Editat August 8, 2020 de viobio Link spre comentariu
florinapostol Postat August 8, 2020 Autor Partajează Postat August 8, 2020 Acum 2 ore, viobio a spus: Dacă tot ai muncit atât investește în 4 EL34 noi, îți recomand Electroharmonix, dacă ești interesat îți cumpăr eu de pe tubetown, la sfârșitul săptămânii viitoare dau o comanda de piese la ei, să nu mai plătești transportul. https://www.tube-town.net/ttstore/eh-el34-tt-xmatching.html Multumesc Viorel . Din pacate , pentru ca nu am mai fost la job de la inceputul starii de urgenta, Ministrul de finante al familiei (nevasta) nu imi mai da voie sa investasc in Hobby-urilr mele.... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 8, 2020 Partajează Postat August 8, 2020 Acum 10 minute, florinapostol a spus: Multumesc Viorel . Din pacate , pentru ca nu am mai fost la job de la inceputul starii de urgenta, Ministrul de finante al familiei (nevasta) nu imi mai da voie sa investasc in Hobby-urilr mele.... Nici ea să nu se mai vopsească, poți avea și o reducere de salariu de 420lei într-o lună. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum