Gabriel_S Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 (editat) Da, mai încearcă și cu alte taste. Dar nu apăsate simultan ci consecutiv Editat August 6, 2020 de Gabriel_S Link spre comentariu
Gabriel_S Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 (editat) Mai incearca cu Guide+Exit. Am incarcat acum codul intr-o tc longer neagra cum ai tu Editat August 7, 2020 de Gabriel_S Link spre comentariu
Alextv Postat August 7, 2020 Autor Partajează Postat August 7, 2020 Acum 33 minute, Gabriel_S a spus: Mai incearca cu Guide+Exit. Am incarcat acum codul intr-o tc longer neagra cum ai tu Nu intra in SM., cu toate combinatiile descrise de tine.Ma gandesc ca este in modul "hotel". Altfel nu se explica. Voi incerca sa-i rescriu EMMC-ul, daca gasesc softul. Link spre comentariu
profimex Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Acum 51 minute, Alextv a spus: Nu intra in SM., cu toate combinatiile descrise de tine.Ma gandesc ca este in modul "hotel". Altfel nu se explica. Voi incerca sa-i rescriu EMMC-ul, daca gasesc softul. Cu sau fara mod hotel in sm trebuie sa intre Link spre comentariu
Gabriel_S Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Ciudat, eu am intrat in SM mai devreme pe un 49mu6172 cu telecomanda ca a ta, cu combinatia Guide+Exit Link spre comentariu
cristiandan Postat Aprilie 24, 2021 Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Buna seara, Pentru acest tip de tv gasesc un display? Codul este: CY-GK040HGLV4H BN95-03475A Multumesc Link spre comentariu
Gorgan Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Buna seara! Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un sfat la acest model de Tv. Am nevoie sa inlocuiesc placa de baza si sunt putin nehotarat, pe care dintre ele sa o cumpar? Am atasat imagini. De la care din cele 2 Tv-uri? Ecranul meu este CY-GK040HGLV4H , placa de baza BN41-02568B, BN94-12430B. Link spre comentariu
stefank Postat Septembrie 9, 2022 Partajează Postat Septembrie 9, 2022 din cauza ca nu corespunde 100 % modelul de display puteti incerca cu oricare , dar posibil sa nu aveti imagine , iar daca totusi aveti imagine dar necorespunzatoare ar fi varianta sa setati in meniul service modelul de display ( daca este in lista ) Link spre comentariu
Gorgan Postat Septembrie 9, 2022 Partajează Postat Septembrie 9, 2022 Acum 4 minute, stefank a spus: din cauza ca nu corespunde 100 % modelul de display puteti incerca cu oricare , dar posibil sa nu aveti imagine , iar daca totusi aveti imagine dar necorespunzatoare ar fi varianta sa setati in meniul service modelul de display ( daca este in lista ) Nu am posibilitatea de incercare, mai intai trebuie sa cumpar si trebuie stiut exact care ar fi sansele de reusita! Multumesc pentru raspuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum