Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE40MU6102K

Alextv

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alextv

9

• Gabriel_S

9

• Gorgan

2

• profimex

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 33 minute, Gabriel_S a spus:

Mai incearca cu Guide+Exit. Am incarcat acum codul intr-o tc longer neagra cum ai tu

Nu intra in SM., cu toate combinatiile descrise de tine.Ma gandesc ca este in modul "hotel". Altfel nu se explica. Voi incerca sa-i rescriu EMMC-ul, daca gasesc softul.

Link spre comentariu
Acum 51 minute, Alextv a spus:

Nu intra in SM., cu toate combinatiile descrise de tine.Ma gandesc ca este in modul "hotel". Altfel nu se explica. Voi incerca sa-i rescriu EMMC-ul, daca gasesc softul.

Cu sau fara mod hotel in sm trebuie sa intre

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Buna seara! 

Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un sfat  la acest model de Tv. Am nevoie sa inlocuiesc placa de baza si sunt putin nehotarat,  pe care dintre ele sa o cumpar?  Am atasat imagini. De la care din cele 2 Tv-uri?  Ecranul meu este  CY-GK040HGLV4H , placa de baza BN41-02568B, BN94-12430B. IMG-20220908-WA0002.thumb.jpg.1f417ced27322e2c5a3dc4a656fac196.jpgIMG-20220908-WA0001.thumb.jpg.0f91f4837f7c7c9a4bdf193eb02a84e3.jpg

Link spre comentariu

din cauza ca nu corespunde 100 % modelul de display puteti incerca cu oricare , dar posibil sa nu aveti imagine , iar daca totusi aveti imagine dar necorespunzatoare ar fi varianta sa setati in meniul service modelul de display ( daca este in lista )

Link spre comentariu
Acum 4 minute, stefank a spus:

din cauza ca nu corespunde 100 % modelul de display puteti incerca cu oricare , dar posibil sa nu aveti imagine , iar daca totusi aveti imagine dar necorespunzatoare ar fi varianta sa setati in meniul service modelul de display ( daca este in lista )

Nu am posibilitatea de incercare, mai intai trebuie sa cumpar si trebuie stiut exact care ar fi sansele de reusita! Multumesc pentru raspuns.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări