Alextv Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Buna Tv.ul a venit traznit. Placa digitala carbonizata. BN41-02568B.Am comandat alta placa din extern. A venit placa,insa cu cod pin si nu ma lasa sa fac nimic pe ea. Are meniu de instalare programe blocat. Ajutati-ma va rog, daca v-ati confruntat cu problema de cod pin "uitat", c um sa-l fac sa revina la codul "0000" Am gasit pe net o setare de genul MUTE-8-2-4-POWER.Insa nu merge. Ce varianta ar mai fi ? Sau daca ar fi sa rescriu o memorie , in care ar fi acest cod pin? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Gabriel_S Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Resetare din SM ați incercat? Link spre comentariu
profimex Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Acum 33 minute, Alextv a spus: Buna Tv.ul a venit traznit. Placa digitala carbonizata. BN41-02568B.Am comandat alta placa din extern. A venit placa,insa cu cod pin si nu ma lasa sa fac nimic pe ea. Are meniu de instalare programe blocat. Ajutati-ma va rog, daca v-ati confruntat cu problema de cod pin "uitat", c um sa-l fac sa revina la codul "0000" Am gasit pe net o setare de genul MUTE-8-2-4-POWER.Insa nu merge. Ce varianta ar mai fi ? Sau daca ar fi sa rescriu o memorie , in care ar fi acest cod pin? Multumesc anticipat. cu televizorul oprit mute 1 8 2 si power Link spre comentariu
Alextv Postat August 6, 2020 Autor Partajează Postat August 6, 2020 Acum 26 minute, Gabriel_S a spus: Resetare din SM ați incercat? Nu se poate intra in SM , pana nu faci resetare generala din Menu utilizator. Am incecat toate variantele de intrare in SM.Cu INFO-MENU-MUTE-POWER Link spre comentariu
Gabriel_S Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 (editat) Nu cred ca merge cu secventa clasica, la modelul asta îți trebuie tc de service. Dacă nu reușești, am placa asta fix din tv ca al tau Dacă n-ai telecomanda, încarcă asta intr-un longer. Ca sa intri și SM apeși Info + Menu SAMSUNG SERVICE.txt Editat August 6, 2020 de Gabriel_S Link spre comentariu
Alextv Postat August 6, 2020 Autor Partajează Postat August 6, 2020 Acum 44 minute, profimex a spus: cu televizorul oprit mute 1 8 2 si power Nu merge cu mute-1-8-2-power Link spre comentariu
Alextv Postat August 6, 2020 Autor Partajează Postat August 6, 2020 Acum 18 minute, Gabriel_S a spus: Nu cred ca merge cu secventa clasica, la modelul asta îți trebuie tc de service. Dacă nu reușești, am placa asta fix din tv ca al tau Dacă n-ai telecomanda, încarcă asta intr-un longer. Ca sa intri și SM apeși Info + Menu SAMSUNG SERVICE.txt · 1 download Am incarcat binul in Longer, si nu merge. Nu am tlc.de service. Ce as mai putea sa mai fac ? Link spre comentariu
Gabriel_S Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Pai asta e tc de service omule, fa o poza la tc în care ai scris codul Link spre comentariu
Alextv Postat August 6, 2020 Autor Partajează Postat August 6, 2020 Acum 5 minute, Gabriel_S a spus: Pai asta e tc de service omule, fa o poza la tc în care ai scris codul Link spre comentariu
Gabriel_S Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Încearcă și cu Guide + Menu adică tasta cu " _ /_ _ " Link spre comentariu
Alextv Postat August 6, 2020 Autor Partajează Postat August 6, 2020 Acum 9 minute, Gabriel_S a spus: Încearcă și cu Guide + Menu adică tasta cu " _ /_ _ " Nu vrea ! Link spre comentariu
Gabriel_S Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Trebuie sa meargă, eu folosesc CLR7980 și merge cu Guide + Menu Mai încearcă cu alte taste + Menu, o fi altfel tc Link spre comentariu
Alextv Postat August 6, 2020 Autor Partajează Postat August 6, 2020 Acum 6 minute, Gabriel_S a spus: Trebuie sa meargă, eu folosesc CLR7980 și merge cu Guide + Menu Mai încearcă cu alte taste + Menu, o fi altfel tc Am pus softul si pe tlc.asta. Si tot nu merge. Link spre comentariu
Gabriel_S Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Dar îți afișează osd cu meniul când apeși MENU? Link spre comentariu
Alextv Postat August 6, 2020 Autor Partajează Postat August 6, 2020 (editat) Acum 8 minute, Gabriel_S a spus: Dar îți afișează osd cu meniul când apeși MENU? Da i.mi afiseaza MENU,dar doar atat, nu pot sa fac alta comanda. Editat August 6, 2020 de Alextv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum