barbulescuorlando Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 (editat) Linie Denon de înaltă calitate formata din amplificator pe tranzistori bipolari Toshiba ( nu stk-uri sau alte prosti) din epoca de aur a electronicii audio, 2x40 watt pe 6-8 ohm, volum motorizat cu telecomandă multifuncții, casetofon cu autorevers si tăviță ca la CD cu posibilitatea memorării locului pe banda a începutului unei melodii și derularea rapida accolo, CD ce citește PERFECT orice disc fie original fie tras pe PC, radio cu 20x2 de posibilități de preset stații si RDS. https://www.fein-hifi.de/Verstaerker/Denon/Denon-UPA-F07-Stereo-Verstaerker-im-Midi-Format-champagner::583.html Linia se vinde cu 600 lei cu boxele din imagine. LINIA VINE CU TELECOMANDĂ ORIGINALĂ SI 4 CABLURI PENTRU COMUNICAȚII DE TELECOMANDĂ ȘI SINCRONIZARE ( comunicațiile între unitatea centrala si restul componentelor pentru semnalele de telecomanda) + 4 CABLURI ANALOGICE STEREO Boxele sunt Grundig cu difuzoare noi. Difurile au fost schimbate in iunie 2019 Sunt Tonsil GND 25/60/ de 8 ohm. Asa erau si originalele după caietul tehnic al boxei PRETURILE NU SUNT NEGOCIABILE Editat August 6, 2020 de barbulescuorlando 1 Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat August 7, 2020 Autor Partajează Postat August 7, 2020 up Link spre comentariu
Nelu Velciu Postat August 8, 2020 Partajează Postat August 8, 2020 Salut Boxele, mai exact, ce model sunt,? Și, dacă se poate, niște poze cu ele fără masti Multumesc Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat August 9, 2020 Autor Partajează Postat August 9, 2020 Boxele sunt grundig BOX 4700. Nu se desface masca frontală. doar capacul din spate Am să desfac unul și urc niste poze. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat August 10, 2020 Autor Partajează Postat August 10, 2020 (editat) Nu reușesc să mai desfac capacul. Cred că le-am lipit cu puțin prenadez după ce am schimbat difuzoarele va să nu zbârmâie. Nu vreau să insist că le stric. Dif de bas sunt noi luate de pe siteul Tonsil. Cele vechi aveau suspensia de burete mâncată. Eu nu schimb suspensii, prefer să înlocuiesc difuzorul dacă se poate. Pe capac, în interior era schema cu filtrul boxelor, si denumirea difuzoarelor. De altfel și pe spatele difuzoarelor scrie codul de fabricant. Cele medii si cele de înalte sunt RFT. Boxele sunt mai mult un bonus pt linia Denon decât o vânzare separată. Editat August 10, 2020 de barbulescuorlando Completări ulterioare. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat August 11, 2020 Autor Partajează Postat August 11, 2020 Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat August 13, 2020 Autor Partajează Postat August 13, 2020 up Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat August 15, 2020 Autor Partajează Postat August 15, 2020 up Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat August 18, 2020 Autor Partajează Postat August 18, 2020 up Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat August 20, 2020 Autor Partajează Postat August 20, 2020 up Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat August 22, 2020 Autor Partajează Postat August 22, 2020 up Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat August 24, 2020 Autor Partajează Postat August 24, 2020 up Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat August 28, 2020 Autor Partajează Postat August 28, 2020 up Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Septembrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2020 up Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Septembrie 7, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2020 up Link spre comentariu
Postări Recomandate