Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

preamplificator simplu cu EF95

Asdbut

Postări Recomandate

Buna ziua, 

Am nevoie de putin ajutor in legatura cu schema atasata, va rog. Nu inteleg, trebuie sa fac strap intre g3 si catod si strap intre g2 si minusul de la speaker?  alta schema mai simplificata de atat nu am gasit, daca aveti ceva pt incepatori va rog sa ma indrumati.

multumesc

ef95.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dumitrache_S

3

• Elison

1

• Asdbut

1

Zile populare

Acum 8 ore, Asdbut a spus:

Buna ziua, 

Am nevoie de putin ajutor in legatura cu schema atasata, va rog. Nu inteleg, trebuie sa fac strap intre g3 si catod si strap intre g2 si minusul de la speaker?  alta schema mai simplificata de atat nu am gasit, daca aveti ceva pt incepatori va rog sa ma indrumati.

multumesc

ef95.jpg

Dacă  vreți un amplificator pentru căști  vorbim pe MP. Este testat de mine si usor de construit. Ma refer la schemă .

Editat de Sebastian
Link spre comentariu
Acum 5 minute, MOD a spus:

Ești în foame?:rade:

Sebastian... Ăsta e numele cui ?Cumva te-ai botezat în alt cult și te-au înmatriculat ăia?

Păi sa nu mori de curiozitate ma cheamă si Cătălin si Sebastian  si numele de Dumitrache dar nu inteleg care este problema ta  ...ca vad ca rîzi ca muta la ...

...

Editat de Sebastian
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 9 ore, Asdbut a spus:

Buna ziua, 

multumesc

ef95.jpg

Schema este o glumă 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări