Asdbut Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Buna ziua, Am nevoie de putin ajutor in legatura cu schema atasata, va rog. Nu inteleg, trebuie sa fac strap intre g3 si catod si strap intre g2 si minusul de la speaker? alta schema mai simplificata de atat nu am gasit, daca aveti ceva pt incepatori va rog sa ma indrumati. multumesc Link spre comentariu
Elison Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Conform schemei prezentate, grila 2 trebuie legata la anod (strap pini 5 si 6), iar grila 3 este legata intern la catod. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Ala NU este ''preamplificator''...este amplificator pentru casti (Kopfhörerverstärker). Cand postezi o schema de pe net pune si sursa (link_ul). http://www.elexs.de/ef954.htm Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 (editat) Acum 8 ore, Asdbut a spus: Buna ziua, Am nevoie de putin ajutor in legatura cu schema atasata, va rog. Nu inteleg, trebuie sa fac strap intre g3 si catod si strap intre g2 si minusul de la speaker? alta schema mai simplificata de atat nu am gasit, daca aveti ceva pt incepatori va rog sa ma indrumati. multumesc Dacă vreți un amplificator pentru căști vorbim pe MP. Este testat de mine si usor de construit. Ma refer la schemă . Editat August 5, 2020 de Sebastian Link spre comentariu
Vizitator Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Ești în foame? Sebastian... Ăsta e numele cui ?Cumva te-ai botezat în alt cult și te-au înmatriculat ăia? Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 (editat) Acum 5 minute, MOD a spus: Ești în foame? Sebastian... Ăsta e numele cui ?Cumva te-ai botezat în alt cult și te-au înmatriculat ăia? Păi sa nu mori de curiozitate ma cheamă si Cătălin si Sebastian si numele de Dumitrache dar nu inteleg care este problema ta ...ca vad ca rîzi ca muta la ... ... Editat August 5, 2020 de Sebastian 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Bai, n-am stiut. Sebastian... Frumos prenume. Iti pot spune Sebi? Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 (editat) Veziti de drumul tău ........ Editat August 5, 2020 de Sebastian Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Acum 9 ore, Asdbut a spus: Buna ziua, Am nevoie de putin ajutor in legatura cu schema atasata, va rog. Nu inteleg, trebuie sa fac strap intre g3 si catod si strap intre g2 si minusul de la speaker? alta schema mai simplificata de atat nu am gasit, daca aveti ceva pt incepatori va rog sa ma indrumati. multumesc Schema este o glumă Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum