Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Haier LE32K5000T firmware

djdansmart

Postări Recomandate

11 hours ago, djdansmart said:

Pai..daca nu era un gunoi, nu pica softul din senin.

Daca nu ai, macar nu mai comenta aiurea.

Astea sunt televizoare? Chinezariile astea ordinare..e la unui amic si incerc sa il ajut..

Pai daca e gunoi plus ca mai e si al unui amic, nu cred ca merita efortul....eu am cumparat softul usb cu bani si la o adica ti-l puteam da gratis, in 2 minute aveai tv-ul rezolvat fara sa muncesti deloc, dar daca e "gunoi ordinar", nu se merita reparat cu stickul, decat dat nandul S34ML04G200TFI00 jos de pe placa, rescris pe programator si apoi lipit la loc, ai dumpul pentru nand in linkul de jos, daca nu ai programator pentru nand, poate te ajuta colegu' Florinel TV cu rescrierea ca are destule programatoare pentru flash nand.....:rade:

Referitor la tv-urile chinezesti, da astea sunt cele mai bune pentru noi depanatori TV, asa cum te bucuri tu ca repari telefoane chinezesti, asa ne bucuram si noi.........

https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/haier/haier_le32k5000t_shassi_main_board_20_aseu173_13_0x_20173_v13/243-1-0-65287

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

OK, am apucat de-am citit postarea colegului Dixon (pana sa fie stearsa) pe care il stimez...mi-am schimbat imediat parerea despre tine.........Detin acest soft usb: "Haier LE32U5000A(20-ASEU173-13-0X, V320BJ7-PE1), e pentru acelasi sasiu 20-ASEU173-13-0X si e compatibil cu ecranul tau LSC320AN10-H, deci ar trebui sa mearga fara probleme si la tv-ul tau....Daca vrei sa probezi, imi trimiti pe MP o adresa de mail ca sa-ti dau softul.

Adevarul e ca nu stii cu cine ai de-a face pe forum...., dar acum ca sa fim realisti, nici cererea asta "Are cineva un fw pentru acest GUNOI?" nu da bine deloc daca vrei sa primesti ajutor.....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 15 ore, Costica Tv a spus:

OK, am apucat de-am citit postarea colegului Dixon (pana sa fie stearsa) pe care il stimez...mi-am schimbat imediat parerea despre tine.........Detin acest soft usb: "Haier LE32U5000A(20-ASEU173-13-0X, V320BJ7-PE1), e pentru acelasi sasiu 20-ASEU173-13-0X si e compatibil cu ecranul tau LSC320AN10-H, deci ar trebui sa mearga fara probleme si la tv-ul tau....Daca vrei sa probezi, imi trimiti pe MP o adresa de mail ca sa-ti dau softul.

Adevarul e ca nu stii cu cine ai de-a face pe forum...., dar acum ca sa fim realisti, nici cererea asta "Are cineva un fw pentru acest GUNOI?" nu da bine deloc daca vrei sa primesti ajutor.....

Domnule Costica, se stie clar ca intre noi reparatorii, depanatorii, electronistii FOLOSIM des apelative sau catalogari GENUL Gunoi, Tigaie, Troaca, Harb, Cazan..etc. Am auzit de muulte ori, ba chiar am citit de multe ori chiar si aici pe Forum..fel de fel de apelative. Cuvantul folosit de mine "gunoi" a fost spus pentru ca, in viziunea mea, chiar asta este acel tv, incepand de la prinderea capacului si pana la placa. Si sunt sigur ca stii si dumneata acest lucru. Sunt niste mizerii de tv..chinezarii ieftine.

Eu nu ma mai ocup de multi ani de tv, decat ocazional pentru un prieten/amic. Multumesc pentru intentia de a ma ajuta, o sa va dau mesaj privat.

Link spre comentariu
5 hours ago, djdansmart said:

Eu nu ma mai ocup de multi ani de tv, decat ocazional pentru un prieten/amic. Multumesc pentru intentia de a ma ajuta, o sa va dau mesaj privat.

Daca nu mai repari tv e de inteles...insa uni depanatori care traiesc din "gunoaiele" astea pot fi usor "deranjati".......

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Acum 2 ore, raileanu a spus:

Buna ziua. Are cineva va rog un software USB pentru acest TV ?

defect: it stucks on logo?

serial number and panel code?

Editat de yabbadabbadoo
Link spre comentariu

Da afișează logo și rebutează în loop.

Traducere : Yes it's stuck on logo an reboots. The motherboard number is the same described in this thread and the same pannel 1366 x 768 HD.

Link spre comentariu
Acum 13 ore, raileanu a spus:

Da afișează logo și rebutează în loop.

Traducere : Yes it's stuck on logo an reboots. The motherboard number is the same described in this thread and the same pannel 1366 x 768 HD.

V320BJ7-PE1 or LSC320AN10-H?

serial number? it sholud start with DH1VJ

Editat de yabbadabbadoo
Link spre comentariu
Acum 12 ore, Florinel TV a spus:

Ai cu ce scrie acest nand S34ML04G200TFI00

Da am si RT809H printre altele. Dar daca este rezolvare prin USB e mai simplu.

Acum 10 ore, iuliantv a spus:

Al meu este HD nu 1920..... Dar o să îl încerc l-am descărcat, treabă este că acum i-am stricat sursa :)) am făcut scurt la masa în șasiu că țineam placa fara șuruburi..... meserie de meserie

Link spre comentariu
Acum 20 minute, raileanu a spus:

Da am si RT809H printre altele. Dar daca este rezolvare prin USB e mai simplu.

Al meu este HD nu 1920..... Dar o să îl încerc l-am descărcat, treabă este că acum i-am stricat sursa :)) am făcut scurt la masa în șasiu că țineam placa fara șuruburi..... meserie de meserie

ok,nu am bagat de seamå rezolutia

la unele ai imagine si cu soft fhd,dar ,,incadrata aiurea,,dacå in menu service este optiune de schimbare rezolutie(cum e de exemplu la cv358h-) si se poate vedea cåt de cåt meniul service,poate are si acesta,si poate fi schimbatå,

aveti mp

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 5 minute, iuliantv a spus:

ok,nu am bagat de seamå rezolutia

la unele ai imagine si cu soft fhd,dar ,,incadrata aiurea,,dacå in menu service este optiune de schimbare rezolutie(cum e de exemplu la cv358h-) si se poate vedea cåt de cåt meniul service,poate are si acesta,si poate fi schimbatå,

totusi am reaccesat linkul,si in descriere vad ca scrie ca e hd

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări