bebytza4 Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 salutare grup....are cineva schema tcon pentru acest monitor..???( M190 A1-L06-X+C )mentionez ca am gasit siguranta smd notata cu F1 pe placa arsa...pe siguranta este scris doar K....echivalent cu 1.5 amperi....mergand pe fir am constatat Q6 tot smd ars ( sarma intre doi pini )...pe el este scris NA4X....de aici nu mai pot continua....nu gasesc nimic despre aceasta componenta....ceva pareri...sugestii ...totul e binevenit...multumesc anticipat Link spre comentariu
bebytza4 Postat August 5, 2020 Autor Partajează Postat August 5, 2020 Acum 14 ore, bebytza4 a spus: salutare grup....are cineva schema tcon pentru acest monitor..???( M190 A1-L06-X+C )mentionez ca am gasit siguranta smd notata cu F1 pe placa arsa...pe siguranta este scris doar K....echivalent cu 1.5 amperi....mergand pe fir am constatat Q6 tot smd ars ( sarma intre doi pini )...pe el este scris NA4X....de aici nu mai pot continua....nu gasesc nimic despre aceasta componenta....ceva pareri...sugestii ...totul e binevenit...multumesc anticipat revin....acest monitor benq g900 wad foloseste ecran lcd iar pe placa de la ecran am acest tranzistor smd ars NA4X...nu gasesc nimic despre el....pe placa ecranului este acest cod.......( M190 A1-L06-X+C )....stie cineva cu ce pot inlocuii acest smd.... NA4X???? Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Scheme nu se gaseste, nici acest tranzistor nu gasesti, ele au un cod si dupa acest cod este un catalog la care se gaseste ce tranzistor este, si din pacate producatori nu fac public catalogul smd, greu de reparat fara schema Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 ce capsula are tranzistorul ,...cati pini ???? Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 (editat) vedeti aici : https://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/45124/SIEMENS/CFY35-20.html Editat August 5, 2020 de cornel1962 Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 ...sau, dati o cautare pe google CFY35-20 Acum 5 ore, Florinel TV a spus: Scheme nu se gaseste, nici acest tranzistor nu gasesti, ele au un cod si dupa acest cod este un catalog la care se gaseste ce tranzistor este, si din pacate producatori nu fac public catalogul smd, greu de reparat fara schema Florinele, daca nu ai catalogul de de coduri SMD, sa-mi zici si poate reusesc sa il pun pe PM ! Link spre comentariu
bebytza4 Postat August 5, 2020 Autor Partajează Postat August 5, 2020 (editat) Acum 1 oră, cornel1962 a spus: ce capsula are tranzistorul ,...cati pini ???? Are 3 pini....sot-23 Editat August 5, 2020 de bebytza4 Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 (editat) pai e greu asa tare sa dati mai multe date, sau macar o poza clara . Are 3 pini ... Eu va scot datele din catalog si dvs. alegeti in functie de capsula !!! OK ? Editat August 5, 2020 de cornel1962 Link spre comentariu
bebytza4 Postat August 5, 2020 Autor Partajează Postat August 5, 2020 (editat) Atasez o poză luată de pe net.....e mai clară decât a mea....q6 este cel în cauză Editat August 5, 2020 de bebytza4 Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Acum 3 ore, cornel1962 a spus: ...sau, dati o cautare pe google CFY35-20 Florinele, daca nu ai catalogul de de coduri SMD, sa-mi zici si poate reusesc sa il pun pe PM ! Nu am , pune pe mp , multumesc Link spre comentariu
bebytza4 Postat August 6, 2020 Autor Partajează Postat August 6, 2020 Mai astept si alte pareri.....poate o fi mosfet.....oricum va mutumesc penru ajutor...... Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Acum 15 ore, Florinel TV a spus: Nu am , pune pe mp , multumesc Am pus doua link-uri in PM , sa spui daca functioneaza ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum