Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

t-con monitor benq g900wad

bebytza4

Postări Recomandate

salutare grup....are cineva schema tcon pentru acest monitor..???( M190 A1-L06-X+C )mentionez ca am gasit siguranta smd notata cu F1 pe placa arsa...pe siguranta este scris doar K....echivalent cu 1.5 amperi....mergand pe fir am constatat Q6 tot smd ars ( sarma intre doi pini )...pe el este scris NA4X....de aici nu mai pot continua....nu gasesc nimic despre aceasta componenta....ceva pareri...sugestii ...totul e binevenit...multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bebytza4

5

• cornel1962

5

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 14 ore, bebytza4 a spus:

salutare grup....are cineva schema tcon pentru acest monitor..???( M190 A1-L06-X+C )mentionez ca am gasit siguranta smd notata cu F1 pe placa arsa...pe siguranta este scris doar K....echivalent cu 1.5 amperi....mergand pe fir am constatat Q6 tot smd ars ( sarma intre doi pini )...pe el este scris NA4X....de aici nu mai pot continua....nu gasesc nimic despre aceasta componenta....ceva pareri...sugestii ...totul e binevenit...multumesc anticipat

revin....acest monitor benq g900 wad foloseste ecran lcd iar pe placa de la ecran am acest tranzistor smd ars NA4X...nu gasesc nimic despre el....pe placa ecranului este acest cod.......( M190 A1-L06-X+C )....stie cineva cu ce pot inlocuii acest smd.... NA4X????

Link spre comentariu

Scheme nu se gaseste, nici acest tranzistor nu gasesti, ele au un cod si dupa acest cod este un catalog la care se gaseste ce tranzistor este, si din pacate producatori nu fac public catalogul smd, greu de reparat fara schema

Link spre comentariu

...sau, dati o cautare pe google CFY35-20

Acum 5 ore, Florinel TV a spus:

Scheme nu se gaseste, nici acest tranzistor nu gasesti, ele au un cod si dupa acest cod este un catalog la care se gaseste ce tranzistor este, si din pacate producatori nu fac public catalogul smd, greu de reparat fara schema

Florinele, daca nu ai catalogul de de coduri SMD, sa-mi zici si poate reusesc sa il pun pe PM !

Link spre comentariu

pai e greu asa tare sa dati mai multe date, sau macar o poza clara . Are 3 pini ...

Eu va scot datele din catalog si dvs. alegeti in functie de capsula !!! OK ?

Untitled.jpg

Editat de cornel1962
Link spre comentariu
Acum 3 ore, cornel1962 a spus:

...sau, dati o cautare pe google CFY35-20

Florinele, daca nu ai catalogul de de coduri SMD, sa-mi zici si poate reusesc sa il pun pe PM !

Nu am , pune pe mp , multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări