attilaa0 Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Buna ziua!Acest tv restarteaza dupa logo ,are sasiu CV358H-T42 ,TFT219491.Display :G320SD4G22-20 V VH32L147G22LTY. Are cineva un firmware pentru stik?Va multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Prima data salveaza dumpul din emmc, ca dupa un esec de update va ramane fara bootare si nu mai ai cei face fara dump bun nu va mai boota de pe stik Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 ...daca este asamblat in Romania, v-as putea ajuta cu un nr.de tel. Sunt băieți de treaba si o sa va servească cu ce aveti nevoie ! Link spre comentariu
attilaa0 Postat August 5, 2020 Autor Partajează Postat August 5, 2020 (editat) OK!Astept numarul.In P.M.sau si aici.Va multumesc! da este din Romania ,Chiajna ,Ilfov. Rezolvat!Am gasit de la alt TFT in care m-am uitat in fisierul txt si displayul era la fel. Va multumesc oricum. Editat August 5, 2020 de attilaa0 Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 (editat) Este bine ca l-ati rezolvat, nu pot pune nr. de tel. aici fara avizul lor, dar il pun in PM ( ptr.viitor ). Eu cand am avut nevoie, m-au servit foarte repede...., dar intrati si pe site-ul lor si o sa gasiti acolo foarte multe softuri ! Editat August 5, 2020 de cornel1962 Link spre comentariu
attilaa0 Postat August 5, 2020 Autor Partajează Postat August 5, 2020 Va multumesc mult de ajutor,cred ca stiu situl,avea acolo in lista si modelul meu dat alt TFT. Link spre comentariu
Noemi Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 cum ai reusit? si pe mine tot apare logoul schneider, am bagat si stickul dar nu face nimic.. trebuie sa apas ceva pe telecomanda? merci anticipat Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 (editat) Acum 2 ore, Noemi a spus: cum ai reusit? si pe mine tot apare logoul schneider, am bagat si stickul dar nu face nimic.. trebuie sa apas ceva pe telecomanda? merci anticipat ... stick-ul cu ce ??? Eu i-am dat jos memoria spi si am rescris-o pe programator ! Editat Noiembrie 6, 2020 de cornel1962 Link spre comentariu
ciuca paul Postat Mai 16, 2021 Partajează Postat Mai 16, 2021 Scuze nu pre ma pricep la descarcatul pozelor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum