zvonacfirst Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Cumpar un transformator toroidal sau cu tole cu caracteristicile din titlul topicului. De preferat prin incredintare directa in Bucuresti. As vrea sa evit trimiterile prin curier sau posta. Astept oferte in privat. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 5, 2020 Autor Partajează Postat August 5, 2020 Valabil. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Zvonacfirst.Avea Ghiurcuta trafuri de 14V 15A care se puteau face 2x14V la 50 lei.Se pot adauga cateva spire ca sa iasa 35V. Un traf nou 35 V si 5A sare de 250 lei! Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 6, 2020 Autor Partajează Postat August 6, 2020 Multumesc @BRANCA dar nu am nici spatiul si nici materialele necesare unei asemenea modificari. Un transformator nou se ridica aproape de pretul specificat, chiar un pic mai jos, dar poate are cineva unul recuperat care sa coste mai putin. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Da.E o problema.Insa bobinarea s-ar face "in mana".Mai greu cu sarma... Link spre comentariu
catv Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Salut! Am un Amplimo 88015 aproape nou(folosit de cateva ori in diverse experimente), cu saibele de neopren si cea metalica plus surubul de prindere originale.Date gasiti pe net. Daca prezinta interes discutam pe mp.O zi buna ! Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 6, 2020 Autor Partajează Postat August 6, 2020 @catv astept detalii prin mp. Multumesc. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 As avea si eu ceva cu tole de 3x11,xx volti se poate inseria si da garantat 35-36 volti cam 5-6 A. Daca prezinta interes un pm. Link spre comentariu
eps Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Va pot ajuta cu trafo pe tole E+I Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum