gmario Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Buna ziua. Am achizitionat recent un amplificator Electronica 3220 "obosit" cu urmatoarele probleme vizibile: Comutatorul de semnal are tija rupta (la fel ca in poza) si butonul lipseste. Potentiomentru de bass are rupta una din cele 2 parti ce formeaza capatul axului pe care este fixat butonul. Doresc sa cumpar un comutator de semnal + butonul original si un potentiometru de bass. (nu sunt interesat de modificari ...prefer amplificatorul cat mai original). Comutatorul si potentiometrul sunt identice ca cele din poze , Pozele nu-mi apartin si sunt luate tot de pe acest forum. Multumesc. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Potul cred ca e 2x100 K liniar.Comutatorul 2x4 pozitii.Sa ma corecteze cineva daca gresesc. Cel putin pentru comutator,dat find curentii mici,poti cauta si alt tip.Important sa aiba contacte de calitate si sa fie de marime mica.Originalul a avut cumva ax de plastic? Ca alea sunt mizerabile... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 (editat) T|ot ce a fost comutator pe 3220 a avut ax de plastic .La al meu s-a rupt cel de la selectoreul de banda . Am facut la strungar ax din aluminiu exact la cotele celui de plastic , pilit pe laterale si montat la loc . Sugerez acelasi procedeu . Fotografierea conexiunilor , notarea lor , si demontarea axului de plastic . Nu este foarte complicat de strunjit dupa model . Transformatorul nu este original . Modelul original era construit cu bobinele pe 2 coloane . Editat August 4, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 A avut colegul marianjoita la vanzare asa ceva, contactatil poate mai are. Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Salut ,are un prieten un amplificator Electronica 3220 intreg. Daca vrei sa-l cumperi,vorbim in MP. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Cumpar si eu unul daca e complet . Scuze de offtopic. Link spre comentariu
gmario Postat August 5, 2020 Autor Partajează Postat August 5, 2020 Acum 3 ore, meshteru_the_best a spus: A avut colegul marianjoita la vanzare asa ceva, contactatil poate mai are. Ieri la ora 18.22 i-am dat mesaj și azi mi- a confirmat că a găsit comutator. Vă mulțumesc pentru amabilitate ! Caut in continuare un buton pt comutator și un potențiometru dublu de bass. 1 Link spre comentariu
gmario Postat Octombrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Rog inchideti topicul. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate