Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Comutator Electronica 3220

gmario

Postări Recomandate

Buna ziua. Am achizitionat recent un amplificator Electronica 3220 "obosit" cu urmatoarele probleme vizibile:

Comutatorul de semnal are tija rupta (la fel ca in poza) si butonul lipseste.

Potentiomentru de bass are rupta una din cele 2 parti ce formeaza capatul axului pe care este fixat butonul.

Doresc sa cumpar un comutator de semnal + butonul original si un potentiometru de bass.

(nu sunt interesat de modificari ...prefer amplificatorul cat mai original).

Comutatorul si potentiometrul sunt identice ca cele din poze , Pozele nu-mi apartin si sunt luate tot de pe acest forum.

Multumesc.

P_20180321_154830_1.jpg

LINIE MINI COMPONENT (MINITURN) ELECTRONICA 3220 - Page 4 ...

Link spre comentariu

Potul cred ca e 2x100 K liniar.Comutatorul 2x4 pozitii.Sa ma corecteze cineva daca gresesc.

Cel putin pentru comutator,dat find curentii mici,poti cauta si alt tip.Important sa aiba contacte de calitate si sa fie de marime mica.Originalul a avut cumva ax de plastic? Ca alea sunt mizerabile...

Link spre comentariu

T|ot ce a fost comutator pe 3220 a avut ax de plastic .La al meu s-a rupt cel de la selectoreul de banda .

Am facut la strungar ax din aluminiu exact la cotele celui de plastic , pilit pe laterale si montat la loc .

Sugerez acelasi procedeu .

Fotografierea conexiunilor , notarea lor , si demontarea axului de plastic .

Nu este foarte complicat de strunjit dupa model .

Transformatorul nu este original .

Modelul original era construit cu bobinele  pe 2 coloane .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 3 ore, meshteru_the_best a spus:

A avut colegul marianjoita la vanzare asa ceva, contactatil poate mai are.

Ieri la ora 18.22 i-am dat mesaj  și azi mi- a confirmat că a găsit comutator. Vă mulțumesc pentru amabilitate ! Caut in continuare un buton pt comutator și un potențiometru dublu de bass.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări