Craciun Constantin Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Buna seara Are cineva idee cum se leaga releul de semnalizare cu 8 pini pe utb? Mentionez ca am facut instalatia de la zero dar nu am nici o schema pentru releul de semnalizare... Link spre comentariu
validae Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Despre ce model de releu e vorba ? Releele clasice Dacia ce au de nu merg pe tractor ? Link spre comentariu
riderinblack Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 E vorba de UTB U650? In acest caz am eu schema electrica, daca nu e vreo problema o pot posta aici. Numai ca pe schema releul de semnalizare are numai 4 pini... Link spre comentariu
validae Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 De aia întrebam şi eu ce releu e ăla cu opt pini ? Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 O poza ,eventual modelul de releu .. Link spre comentariu
alf Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Cu 8 papuci de conexiune n-am vazut, dar am utilizat cu 11 papuci. Oricare releu electronic de semnalizare ar trebui sa functioneze cu 3 fire... : 49 (sau 15) - alimentare cu +12V pe contact, 31 - masa, 49a - conexiunea centrala de la comutatorul de semnalizare. Restul conexiunilor suplimentare sunt pentru trecerea circuitelor de semnalizare prin relee intremediare care sa actioneze becurile de control, independent pentru autovehicul si remorca. Link spre comentariu
Craciun Constantin Postat August 4, 2020 Autor Partajează Postat August 4, 2020 Ma scuzati abia acum am vazut ca am scris gresit, despre releu in 4 pini este vorba Link spre comentariu
validae Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 În principiu aşa: Link spre comentariu
Faker Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Sau daca ai numerotati pinii asa: -31 la masa -49 plus contact -49a la comunul de la maneta -C sau C1 martor semnalizare remorca Link spre comentariu
Dmc29 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 La 04.08.2020 la 8:12, riderinblack_tm a spus: E vorba de UTB U650? In acest caz am eu schema electrica, daca nu e vreo problema o pot posta aici. Numai ca pe schema releul de semnalizare are numai 4 pini... Salut ai schema postata undeva? Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 7, 2022 Partajează Postat Martie 7, 2022 Nu am postat, trimite-mi o adresa de mail in privat si iti trimit fisierele cu instalatia electrica de la U650. Link spre comentariu
FlorinG11 Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 Buna ziua.La un camion Dac 665t semnalizare rămâne aprinsă și nu mai funcționează intermitent.Multumesc de ajutor Link spre comentariu
FlorinG11 Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 Am înlocuit releul de semnalizare și butonul de avarii Link spre comentariu
validae Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 Greu de spus fără a vedea ce aveţi acolo.Ce releu avea înainte şi ce releu aţi pus ? Butonul de avarie are funcţia de a pune în paralel ambele canale de semnalizare.Rar se defectează şi e uşor de reparat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum