Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema semnalizare utb

Craciun Constantin

Postări Recomandate

Buna seara

Are cineva idee cum se leaga releul de semnalizare cu 8 pini pe utb?

Mentionez ca am facut instalatia de la zero dar nu am nici o schema pentru releul de semnalizare...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

4

• riderinblack

2

• Craciun Constantin

2

• FlorinG11

2

E vorba de UTB U650? In acest caz am eu schema electrica, daca nu e vreo problema o pot posta aici. Numai ca pe schema releul de semnalizare are numai 4 pini...

Link spre comentariu

Cu 8 papuci de conexiune n-am vazut, dar am utilizat cu 11 papuci. Oricare releu electronic de semnalizare ar trebui sa functioneze cu 3 fire... : 49 (sau 15) - alimentare cu +12V pe contact, 31 - masa, 49a - conexiunea centrala de la comutatorul de semnalizare. Restul conexiunilor suplimentare sunt pentru trecerea circuitelor de semnalizare prin relee intremediare care sa actioneze becurile de control, independent pentru autovehicul si remorca.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
La 04.08.2020 la 8:12, riderinblack_tm a spus:

E vorba de UTB U650? In acest caz am eu schema electrica, daca nu e vreo problema o pot posta aici. Numai ca pe schema releul de semnalizare are numai 4 pini...

Salut ai schema postata undeva?

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Greu de spus fără a vedea ce aveţi acolo.Ce releu avea înainte şi ce releu aţi pus ? Butonul de avarie are funcţia de a pune în paralel ambele canale de semnalizare.Rar se defectează şi e uşor de reparat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări