ferentdaniel1 Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 CELCUS MODEL DLED 40125FHD Nu se mai vede nimic pe ecran.Reactioneaza la telecomanda, schimba programele si are sunet. ce ar putea sa aiba. va rog ajutor... Cu stima. Link spre comentariu
validae Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 (editat) Are cel mai probabil leduri întrerupte.Dacă nu ai experienţă în domeniu nu recomand să te bagi în el, rişti să-i deteriorezi iremediabil display-ul.Mergi la un depanator cu el. Editat August 3, 2020 de validae Link spre comentariu
ferentdaniel1 Postat August 6, 2020 Autor Partajează Postat August 6, 2020 Va multumesc pentru indrumare..!! Am sa revin cu ce sa rezolvat. Link spre comentariu
ferentdaniel1 Postat August 10, 2020 Autor Partajează Postat August 10, 2020 (editat) Am apelat la o cunostinta care este mai dotat fata de mine in luminozitate tv led.Sa comfirmat a fi baretele led defecte.Fiind 3 din 5 existente. Editat August 10, 2020 de ferentdaniel1 Link spre comentariu
validae Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 Schimbă-le pe toate, să te ţină măcar cât au ţinut celelalte. Link spre comentariu
ferentdaniel1 Postat August 10, 2020 Autor Partajează Postat August 10, 2020 Multumesc. Asa am sa fac. Link spre comentariu
ferentdaniel1 Postat August 22, 2020 Autor Partajează Postat August 22, 2020 Scghimbate toate 5 barete cu alte comandate de pe net.VES390UNDC-01.Functioneaza teveul,multumesc.Cu multa stima pentru d-tra. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum