icar Postat Octombrie 25, 2020 Partajează Postat Octombrie 25, 2020 - Mărie, cum naiba se da cocosul, cu o ora inapoi????? Link spre comentariu
morarul Postat Octombrie 25, 2020 Partajează Postat Octombrie 25, 2020 Acum 9 ore, icar a spus: - Mărie, cum naiba se da cocosul, cu o ora inapoi????? Îl culci cu o oră mai tîrziu, si se ,,scoală/ trezeşte/cîntă", mai tîrziu. Sau: prima dată, dai mai întîi găina cu o oră înapoi, şi apoi cocoşul se sincronizează automat! Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 25, 2020 Partajează Postat Octombrie 25, 2020 Dar daca il dau inapoi...proprietarului, e bine? Link spre comentariu
dorian 70 Postat Octombrie 26, 2020 Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Un psihiatru american avea un grup de 4 mame la terapie: – Cu toate aveţi obsesii! a observat el … Către prima mamă: – Tu eşti obsedată de mâncare! Ti-ai botezat fiica Candy. Către a 2-a: – Obsesia ta este a avea bani. Pe copilul tău îl cheamă Penny. Către a 3-a: – Obsesia ta este alcoolul. Aceasta se manifestă în numele copilului tău, Brandy. In acest punct, mama celui de-al 4-lea copil se ridică iritată, işi ia odrasla de mână şi-i spune: – Hai Dick, noi plecăm! Un tip şi o tipă se cunoasc la bar si decid să meargă acasă la el. După o partidă de sex toridă ea îi face masaj, îl masează pe tot corpul însă acordă atenţie sporită testiculelor. El se simţea grozav, dar totuşi întreabă de ce acordă aşa mare atenţie testiculelor, iar ea răspunde: Imi e dor de ale mele... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 26, 2020 Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Bulă mergea pasiv pe stradă , când vede scris pe un gard : "Papagal rău!". Curios, intră în curte să vadă năzdravania. Se apropie de o colivie în care era un papagal. Cand îl vede, papagalul strigă: "Azorel, șo pe el! " Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 26, 2020 Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Numai cine nu munceste, nu greseste, zise cocosu, dându-se jos de pe rața!. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 28, 2020 Partajează Postat Octombrie 28, 2020 Un barbat se tiraste din dormitor, epuizat: - Pfffff...de ce naiba nu ai invațat, la fel, si sa gatesti! Link spre comentariu
vio2007 Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Soțul și soția merg la un psiholog, deoarece după 20 de ani de căsătorie, bărbatul este foarte deprimat... Când este întrebat care este problema, bărbatul scoase o listă lungă și detaliată cu tot ce a avut de îndurat în acei 20 de ani: - Lipsă de atenție; - Lipsă de sex; - Lipsa de confidențialitate; - Lipsa comunicării; - Singurătate; - Nu mă simt apreciat; - Nu mă simt iubit; - Nu mă simt dorit . În cele din urmă, terapeuta, foarte drăguță, se ridică, se apropie de barbat, îi ceru să se ridice și să-l îmbrățișeze și, sărutându-l cu pasiune, îl puse pe canapea, își scoase hainele și făcură dragoste cu pasiune, în timp ce soția îi privea șocată... Când terapeuta termină, se îmbracă, își aranjă părul și se așază lângă bărbatul care rămase fără cuvinte... Terapeuta îi spuse doamnei: - De asta are nevoie soțul tău, de cel puțin 3 ori pe săptămână! Crezi că se poate? Femeia medită un moment și răspunse: - Îl pot aduce luni și miercuri, dar vineri nu pot că fac zacuscă! Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Chiar ca e o timpenie sa masori temperatura unui barbat, cind intra in supermarket! Cine naiba a vazut un barbat, cu temperatura peste 37, mergind la cumparaturi!!!!???? Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Taximetristul: - Imi cer scuze ca pute a spirt, am dezinfectat masina. - Stati linistit, de cateva zile nu simt niciun miros! Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Termometrele alea sunt de toata jena, am una luata din farmacie, arata aiurea, toleranta mare, de cate ori faci masuratoare una dupa alta arata diferit. Am incercat una la Lidl, arata 24 grade... Link spre comentariu
puriu Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Anul viitor (alt virus) niste prietenl discuta: "Ce bine era anul trecut cand purtam cu totii masti ! Anul asta purtam cu totii pampersi." Link spre comentariu
dorian 70 Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 - Dragă, astăzi în troleibuz trei tineri s-au ridicat să-mi ofere locul ! - Măcar erau apropiate... ? Link spre comentariu
Postări Recomandate