Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bancuri v2 - fara poze !

Postări Recomandate

Eu l-am văzut, am zis că-i negru... :56

Hai cu altu', numa' că-i mai lung:

Un bătrân pensionar căuta pe internet o vacanță. După câteva zile de căutări, gaseste pe o insulă din Pacific o ofertă foarte bună, all-inclusive la un pret mic, etc. Se hotărăște, achită excursia își face bagajul și pleacă.
Ajunge cu avionul pe insulă, ia taxiul până la hotel, priveli
ștea superba, hotelul situat pe malul oceanului lângă o cascada, ce mai, superb. Intra in hotel și surpriza: toată lumea goală. Mirat putin ajunge la receptie unde o domnișoară superbă, goală și ea il intampina:
-Buna ziua
-Domnisoara, totul este mult mai frumos decat mi-am imaginat dar de ce sunt to
ți dezbrăcati?
-Domnule, mă bucur că va place, bine ați venit dar noi am hotărât să încercăm noi experiențe aici iar de aproximativ 3 ani, de când facem asta lucrurile merg extraordinar. V-am pregătit o superba cameră cu vedere la plaja, unde puteti admira apusul, iar toate facilitățile hotelului va stau la dispoziție: sauna, jacuzzi, spa, etc. Singura condiție aste să vă petreceți sejurul la noi in pielea goală.
Se hotărăște bătrânul, se duce in camera se dezbracă și iese pe balcon să admire priveliștea. Aude o bătaie in usa, deschide și o chelnerita superba, goală îl servește cu un cocktail de bun venit. Mosul o privește, soarbe câteva guri din cocktail și are o erecție. Imediat apare o brunetă impecabilă care îi spune:
-M-ati chemat?
Bătrânul stânjenit de situa
ție spune:
- Nu, vai de mine.
-Stimate domn, zice domni
șoara, erectia la noi înseamnă că aveți nevoie de sex, așa că putem profita de aceste momente.
Își fac treaba, mosul super încântat și mulțumit se hotărăște să meargă la saună. Ajuns acolo, vede ca este singur și scapă o băşină. Imediat apare un negru musculos care-l întreabă:
-M-aţi chemat?
- Nu!
- La noi băşina înseamnă că vreţi sex anal ...
și trece negrul la treabă.
Următoarea dimineaţă moşul cu bagajele făcute, la recepţie cere un taxi.
-Dar ce s-a intamplat? Nu va place la noi?
Mo
șul vizibil stânjenit spune:

-Domnişoară, eu am erecţie o data la 3-4 luni dar de băşit mă băsesc de 10 ori pe zi...

Link spre comentariu

Aseară îmi sărutam pasional prietena în scara blocului, când deodată sosește tatăl fetei. Ea își aranjează repede fusta, bluza și părul . Tatăl îmi spune:
- Bună Mihai, eşti bine? Hai sus să cinăm, cred că e
ști epuizat !
- Nu, mul
țumesc foarte mult domnule, eu tocmai plecam.
- Nu, Mihai, urcă!
Până la urmă îmi iau inima-n din
ți, urc și mama fetei foarte încântată de vizită, mă servește cu o sticlă de vin și niște chiftele. După ce încerc una îi spun doamnei:
- Aceste chiftele de pe
ște sunt grozave!
Tatăl în acel moment dându-mi una peste cap îmi spune:
- Serveşte-te cu cealaltă mână, că sunt de pui!

Link spre comentariu

Buna

O fetita merge cu tatal ei la frizer.

In timp ce tatal fetei era tuns,ea manca o prajiturica cumparata inainte de tatic pentru a sta cuminte.

Problema este ca era lipita de tatic.

Frizerul spune:

-O sa ai par pe prajiturica.

Fetita raspunde:

-Stiu si o sa-mi creasca si tate.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări