dorian 70 Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Eu l-am văzut, am zis că-i negru... Hai cu altu', numa' că-i mai lung: Un bătrân pensionar căuta pe internet o vacanță. După câteva zile de căutări, gaseste pe o insulă din Pacific o ofertă foarte bună, all-inclusive la un pret mic, etc. Se hotărăște, achită excursia își face bagajul și pleacă. Ajunge cu avionul pe insulă, ia taxiul până la hotel, priveliștea superba, hotelul situat pe malul oceanului lângă o cascada, ce mai, superb. Intra in hotel și surpriza: toată lumea goală. Mirat putin ajunge la receptie unde o domnișoară superbă, goală și ea il intampina: -Buna ziua -Domnisoara, totul este mult mai frumos decat mi-am imaginat dar de ce sunt toți dezbrăcati? -Domnule, mă bucur că va place, bine ați venit dar noi am hotărât să încercăm noi experiențe aici iar de aproximativ 3 ani, de când facem asta lucrurile merg extraordinar. V-am pregătit o superba cameră cu vedere la plaja, unde puteti admira apusul, iar toate facilitățile hotelului va stau la dispoziție: sauna, jacuzzi, spa, etc. Singura condiție aste să vă petreceți sejurul la noi in pielea goală. Se hotărăște bătrânul, se duce in camera se dezbracă și iese pe balcon să admire priveliștea. Aude o bătaie in usa, deschide și o chelnerita superba, goală îl servește cu un cocktail de bun venit. Mosul o privește, soarbe câteva guri din cocktail și are o erecție. Imediat apare o brunetă impecabilă care îi spune: -M-ati chemat? Bătrânul stânjenit de situație spune: - Nu, vai de mine. -Stimate domn, zice domnișoara, erectia la noi înseamnă că aveți nevoie de sex, așa că putem profita de aceste momente. Își fac treaba, mosul super încântat și mulțumit se hotărăște să meargă la saună. Ajuns acolo, vede ca este singur și scapă o băşină. Imediat apare un negru musculos care-l întreabă: -M-aţi chemat? - Nu! - La noi băşina înseamnă că vreţi sex anal ... și trece negrul la treabă. Următoarea dimineaţă moşul cu bagajele făcute, la recepţie cere un taxi. -Dar ce s-a intamplat? Nu va place la noi? Moșul vizibil stânjenit spune: -Domnişoară, eu am erecţie o data la 3-4 luni dar de băşit mă băsesc de 10 ori pe zi... Link spre comentariu
-Atlas- Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 (editat) Buna Spor tuturor Nu e banc,dar se incadreaza perfect Alex Editat Octombrie 3, 2020 de -Atlas- Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 4, 2020 Partajează Postat Octombrie 4, 2020 - Ce faci? - Maninc si ma gindesc la tine. - Ce dragut! Si ce maninci? - Coliva! Link spre comentariu
dorian 70 Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Aseară îmi sărutam pasional prietena în scara blocului, când deodată sosește tatăl fetei. Ea își aranjează repede fusta, bluza și părul . Tatăl îmi spune: - Bună Mihai, eşti bine? Hai sus să cinăm, cred că ești epuizat ! - Nu, mulțumesc foarte mult domnule, eu tocmai plecam. - Nu, Mihai, urcă! Până la urmă îmi iau inima-n dinți, urc și mama fetei foarte încântată de vizită, mă servește cu o sticlă de vin și niște chiftele. După ce încerc una îi spun doamnei: - Aceste chiftele de pește sunt grozave! Tatăl în acel moment dându-mi una peste cap îmi spune: - Serveşte-te cu cealaltă mână, că sunt de pui! Link spre comentariu
-Atlas- Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Buna O fetita merge cu tatal ei la frizer. In timp ce tatal fetei era tuns,ea manca o prajiturica cumparata inainte de tatic pentru a sta cuminte. Problema este ca era lipita de tatic. Frizerul spune: -O sa ai par pe prajiturica. Fetita raspunde: -Stiu si o sa-mi creasca si tate. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Un barbat asteapta, la spital, sa-i nasca nevasta. Iese doctorul din sala si spune: - Aveti 5 gemeni! -Aha, stiam ca functionez ca un tun! - Atunci sa va curatati tunul, pentru ca toti sunt negrii! Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Octombrie 11, 2020 Partajează Postat Octombrie 11, 2020 - Alo, tata, am facut pana! - Suna-l pe sotul tau. - L-am sunat dar nu raspunde. - Rezerva unde este? - Nici el nu raspunde. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 11, 2020 Partajează Postat Octombrie 11, 2020 -300 lei amenda si 3 puncte penalizare, zice politistul catre soferul contravenient. - Pai, si ce sa fac cu punctele? - Le stringeti, si cind faceti 15, va luati bicicleta! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 12, 2020 Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Cum se înjura virusurile între ele? -Sănătate! Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Dumnezeu catre Adam: - Hai ma, te zgircesti la o coasta? - Nu Doamne, pur si simplu am o presintire rea.... Link spre comentariu
dorian 70 Postat Octombrie 17, 2020 Partajează Postat Octombrie 17, 2020 *Estuarul este o pâlnie care se bagă pe gura unui râu ca să-l lărgească ! Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 17, 2020 Partajează Postat Octombrie 17, 2020 Maria catre Ion: - Ioane, ai auzit ca se scumpeste bautura? - Asa e, o sa mincam mai putin! Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 19, 2020 Partajează Postat Octombrie 19, 2020 In spatele unei femei suparate, e un barbat care habar nu are ce a facut! Link spre comentariu
-Atlas- Postat Octombrie 22, 2020 Partajează Postat Octombrie 22, 2020 Buna Sexul e ceva stresant. Mai intai te feresti de parinti,apoi de copii si ultima data de sotie. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Postări Recomandate