NICA Postat Septembrie 18, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2020 La 16.09.2020 la 15:38, okean a spus: - Cand alergi dupa o femeie... -Tre' sa ai grija sa nu dai cap in cap cu ala care fuge de ea ! Un barbat fara amanta e ca un televizor fara telecomanda. Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 18, 2020 Partajează Postat Septembrie 18, 2020 Barbamul intreaba un client: - Ce beti? - Alocatia copiilor! Link spre comentariu
-Atlas- Postat Septembrie 20, 2020 Partajează Postat Septembrie 20, 2020 Buna Gospodinele fac dulceata. Celelalte gem. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 20, 2020 Partajează Postat Septembrie 20, 2020 Barbatul ideal, nu bea, nu fumeaza, nu insala, nu injura si nu exista. Link spre comentariu
dorian 70 Postat Septembrie 20, 2020 Partajează Postat Septembrie 20, 2020 - De când nu mai am insomnii, pot să dorm... - La mine e invers, de când m-am lăsat de tutun, nu mai fumez... Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 20, 2020 Partajează Postat Septembrie 20, 2020 - Domnul doctor, pacientul de la sapte, trebuie sa-si ia pastila! -Asa si? - Pai doarme! - Atunci trezeste-l! Dar pentru ce e pastila? - Pentru insomnie.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 20, 2020 Partajează Postat Septembrie 20, 2020 (editat) Ca să-i dea curaj pacientului, stomatologul îi oferă înainte de a-i scoate maseaua, câteva pahare de pălincă , după care îl întreabă: − Ei, cum stăm acum? Avem curaj? − Ohoooo! Să îndrăznească cineva să se apropie de maseaua mea! Editat Septembrie 20, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
dorian 70 Postat Septembrie 20, 2020 Partajează Postat Septembrie 20, 2020 Ion şi Gheorghe la cârciumă: - Mă Ioane, tu ştii care-i diferenţa dintre o femeie şi o vacă? - Habar n-am, mă Gheo'. - No, da' nici tu nu prea eşti pretenţios. Link spre comentariu
dorian 70 Postat Septembrie 20, 2020 Partajează Postat Septembrie 20, 2020 (editat) S-o dus badea-n ţări străine Şi mi-o zâs că-n August vine O venit da' îi cu fiţe Mă-ntreabă " Come se dice" Şi-o vândut a lui căruţă Tăt îi un bmw şi-un Guţă Şi dacă în faţă-i stai Zâce sec " Che cazzo fai " Îi zâc " Bade, eşti beteag ? Când te-ai dus îmi erai drag Da văd că te-o schimbat banii Din Ion, azi eşti Giovani... Două luni ţi-o trebuit Zâci că tu ai absolvit Facultăţi de limbi străine Vai, Ş-amar bade de tine ! " Editat Septembrie 20, 2020 de dorian 70 Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 21, 2020 Partajează Postat Septembrie 21, 2020 M-am dus la banca, sa fac un credit pentru casa. Cind au vazut ce salariu am, mi-au spus ca au bagat aia la Decathlon, corturi noi! Link spre comentariu
mihai1979 Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Preluat !! 1. O celulă umană conţine 75 MB informaţie genetică. 2. Un spermatozoid conţine 37,5 MB. 3. Într-un mililitru de spermă sunt 100 milioane de spermatozoizi. 4. În medie, la o singură ejaculare se eliberează 2,25 ml în 5 secunde. Deci laţimea de bandă a penisului este: (37.5MB x 100M x 2,25)/5 = 1687 500 000 000 000 = 1.687,5 TeraBytes / s !!! Dar se poate spune că penisul este cel mai ineficient mediu de comunicaţie. Iată de ce: Se face broadcast cu 1.687,5 TB/s, cu speranţa că POATE 37,5 MB din ei vor ajunge la destinaţie, adică o infimă parte. În plus, are şi o latenţă uriasă, întrucât primeşte ACK-ul (acknowledgement-ul) cam în 15 zile, şi răspunsul la cerere se compune în ... 9 luni. Astfel se explică de ce lumea zice: "Îmi merge net-ul ca plua!" Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 La semafor opresc, în același timp, un mos cu Logan şi o blonda cu Ferrari. Mosul îi face semn blondei să coboare geamul şi o întrebă sec: – Ia spune! Merge maşina? Eşti mulţumita de ea? N-am văzut prea multă lume să-şi cumpere… Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 Declaratie fiscala in Anglia. La intrebarea referitoare la cite persoane sunt in intretinere, s-a raspuns: - 2,1 milioane de imigranti ilegali, - 4,4 milioane de someri, - 900 de puscariasi, - coroana, - guvernul, - Camera Comunelor si a Lorzilor, - 650 parlamentari europeni. Formularul i-a fost respins, ca fiind incorect. De ce, a intrebat englezul, am uitat pe cineva? Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 Ion și Gheorghe se întâlnesc pe ulița satului. Gheo cu un binoclu la gât. Ion întreabă: - Mă Gheo, cei ăsta la gâtul tău? - Păi ce să fie, mă Ioane? Un benoclu. - Și la ce-i bun benoclu ăsta mă Gheo? - Fii atent Ioane. Mă urc tocmai colo-n vârfu' dealului și văd cu el tot ce mișcă în curțile tuturor. - Fugi, mă Gheo, că eu nu cred una ca asta! - Fii atent Ioane. Ieri pe la amiază eram pe deal și mă uitam la tine-n ogradă, așa-ntro doară, și-am văzut cum te împingeai în Măria la ușa șurii și ea se contra la tine. - Măi Gheo, benoclu ăsta al tău este defect rău. - De ce mă Ioane? - Păi uite de-aia, că eu ieri la amiază nu eram acasă, mă. Link spre comentariu
Postări Recomandate