PINTI Postat Aprilie 7 Partajează Postat Aprilie 7 M-a intrebat cineva cum o mai duc. I-am spus ca tot asa, intre picioare Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 10 Partajează Postat Aprilie 10 Intr-o zi,la usa unei batrane,suna un domn elegant imbracat cu un aspirator in mana. -As dori sa va prezint cel mai performant aspirator...,iar in acelasi moment arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar,explicand... Daca acest aspirator nu va curata TOT,promit ca restul il voi manca! Batrana,dupa ce asculta toata povestea,ii raspunde: -Atunci sper sa ai pofta,ca nu am curent de azi-dimineata Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 17 Partajează Postat Aprilie 17 Stire de ultimă oră! Un melc a coborât dintr-un tren CFR, și a luat-o pe jos pentru că se grăbea … Link spre comentariu
victor_cj Postat Mai 4 Partajează Postat Mai 4 În magazinul de covoare, o mămică caută un covor care să nu se murdărească repede. Întreabă vânzătorul: -Aveți covor care nu se murdărește? -Cine îl va murdari? -Copiii mei... -Câți aveți? -Zece... -În acest caz mai bine turnați asfalt! Link spre comentariu
victor_cj Postat Mai 5 Partajează Postat Mai 5 -Iubitule, ce faci? -Nimic! -Nimic? De o oră studiezi certificatul nostru de căsătorie... -Căutam data expirării. Link spre comentariu
victor_cj Postat Mai 8 Partajează Postat Mai 8 Gica zice: -Mă simt cam prost! Ion zice: -Eu îs prost, dar nu mă simt! Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 8 Partajează Postat Mai 8 Bancul zilei:"Cu un Patriot gratis toți suntem datori"! Link spre comentariu
franzm Postat Mai 9 Partajează Postat Mai 9 Acum 19 ore, victor_cj a spus: Gica zice: -Mă simt cam prost! Ion zice: -Eu îs prost, dar nu mă simt! - Cum te simti? - Prost. - Prost, prost, da cu sanatatea cum stai? Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 9 Partajează Postat Mai 9 Un tip beat criță sună la interfonul unui bloc: – E acasă soțul? – Da! la celălalt capăt al firului. Sună la alt număr: – E acasă soțul? – Da! Tot așa, până una zice că nu-i acasă. La care bețivul: – Coboară atunci să vezi dacă-s io…. Link spre comentariu
victor_cj Postat Mai 9 Partajează Postat Mai 9 Cum fierb oltenii laptele? -Bagă vaca cu coarnele în priză! Link spre comentariu
victor_cj Postat Mai 9 Partajează Postat Mai 9 -Bulă, ce vrei să-ți scrie pe cruce după ce mori? -Ceva simplu și concis. -Ca de exemplu? -Vin imediat! Link spre comentariu
deneinvins Postat Mai 9 Partajează Postat Mai 9 Nimeni nu a putut stabili cum a murit Bulă. Se știe doar că la autopsie s-a zbătut foarte tare. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 9 Partajează Postat Mai 9 O blondă foarte deprimată decide să se sinucidă și vrea să se arunce în Dunăre. Când ajunge în port, un marinar tânăr şi chipeş apare fix în fața ei. - E păcat să te omori. Uite, eu plec în Statele Unite mâine şi, dacă vrei, poţi să vii cu mine pe vapor. Voi avea grijă de tine, îţi voi aduce mâncare și ne vom face fericiți unul pe celălalt, știi tu ce vreau să zic… Femeia acceptă, la urma urmei ce mai avea de pierdut? Marinarul o duce pe vapor şi în fiecare seară îi aducea sandwich-uri, fructe, băutură şi făceau dragoste până dimineaţa. După 3 săptămâni, în timpul unui control de rutină, căpitanul descoperă femeia. - Ce e cu tine aici? - Păi, să vedeți, am un aranjament cu unul dintre marinari. El mă duce în SUA iar în schimb îl las să se culce cu mine Căpitanul se uită la ea si-i zice: - Îţi urez succes, dar să știi că noi suntem de la Paza de coastă. Patrulăm pe Dunăre de la Calafat la Tulcea, în fiecare zi. Link spre comentariu
victor_cj Postat Mai 10 Partajează Postat Mai 10 Sună un tip la Poliție: -Mi s-a furat mașina! Dimineața când m-am trezit, nu mi-am mai găsit mașina, ci numai husa. -Ce mașina era? -Un Tico! -Ați scuturat bine husa? Link spre comentariu
eos Postat Mai 21 Partajează Postat Mai 21 Un chinez intră într-un local din America, se așează la bar și-i cere barmanului un whisky. În dreapta lui, Steven Spielberg. Chinezul, un mare fan al filmelor acestuia, îi cere un autograf. În schimb, Spielberg îi dă o palmă și îi spune: – Voi, poporul chinez, ați bombardat Pearl Harbor, pleacă de-aici! Chinezul, uimit, răspunde: – N-au fost chinezii cei care au bombardat Pearl Harbor, ci japonezii. – Chinezi, japonezi, taiwanezi, sunteți cu toți la fel, a replicat Spielberg. Chinezul, jap-jap, îi dă două palme lu’ Spielberg și-i spune: – Tu ai scufundat Titanicul. Strămoșii mei au fost pe acea navă… Șocat, Spielberg răspunde: – A fost un iceberg cel care a scufundat nava, nu eu… Chinezul: – Iceberg, Spielberg, Carlsberg… toți sunteți la fel! Link spre comentariu
Postări Recomandate