NICA Postat August 24, 2020 Autor Partajează Postat August 24, 2020 Un ardelean nervos la telefon: -Alo , Electrica ? - Nu domnule, greseala, suntem compania de apa. - No ', nu'i bai, d'apoi sa va trazneasca Dumnezo' si pa voi... Link spre comentariu
icar Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 Un cuplu proaspat mutat in Germania. - Draga, cum ai cumparat costita, daca tu nu stii limba? - Simplu, am ridicat tricoul si am aratat coastele! - Bine ca nu te-am trimis dupa oua! Link spre comentariu
NICA Postat August 26, 2020 Autor Partajează Postat August 26, 2020 -Cum se numeste inmormantarea unui electrician ? - Impamantare. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 (editat) Un dinamovist intră într-o bibliotecă și o întreabă pe bibliotecară: – Buna ziua! --Aveți cartea „Dinamo în Liga Campionilor”? – Da. Vedeți că e la raftul cu SF. Editat August 26, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 La pescuit: - Bună ziua... Trage ? - Aşa şi aşa... - Sunteţi pescar de mult ? - De peste douăzeci de ani... - Şi nu vă plictisiţi să staţi toată ziua pe marginea bălţii ? - Nu deloc... că mai vine câte un prost din ăsta şi te ţine de vorbă ! - Atunci... noroc la peşte ! Link spre comentariu
mama Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 În autobuz, 2 prietene stau de vorba: - Ce ai, draga, ca nu arati prea bine? - Pai cum sa arat daca aseara am facut 39 cu 1. - Curios, eu am facut 69 cu 2 si ma simt minunat.. Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 - Iubi tu nu mă mai iubeşti, că nu-mi mai aduci flori... - Te iubesc buburuza mea, da' nu mai lucrez la cimitir ! Link spre comentariu
icar Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 Doua prietene stateau de vorba: - Draga, tu vorbesti cu sotul tau cind faceti sex? - Daca ma suna...da! Link spre comentariu
mama Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 Pare-mi-se că a mai fost postat pe topicul șters între timp, dar e prea bun ca să se piardă: Un fost student la politehnica s-a transferat la Institutul Teologic. Prelegere. Atipeste. Parintele se apropie si-l intreaba: - Ce este forta Dumnezeiasca? Studentul trezindu-se, raspunde repezit: - Masa Dumnezeiasca ori acceleratia Dumnezeiasca!!! Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 Două babe stăteau de vorbă: - Mi-am luat un dispozitiv de auz nou. - Şi cât a costat ? - Joi dimineaţa ! Link spre comentariu
okean Postat August 30, 2020 Partajează Postat August 30, 2020 (editat) - Ieri seara am inceput dieta lichida si am facut si putina miscare ! - Adica ? - Am baut doua sticle de vin si am cazut pe scari ! Editat August 30, 2020 de okean Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 30, 2020 Partajează Postat August 30, 2020 Cu plicul în mână la coadă la ghişeul poştal: - Vă rog frumos, îmi împrumutaţi stiloul dv ? - Da, cum să nu... Poftim ! - Şi pe care parte scriu adresa ? - Pe partea cu peniţa ! ( RRA ) Link spre comentariu
mama Postat August 30, 2020 Partajează Postat August 30, 2020 O blonda, o bruneta si o roscata intra intr-un magazin. Blonda era la volan. Link spre comentariu
RealAlex Postat August 31, 2020 Partajează Postat August 31, 2020 Vladimir Putin a primit mai multe apeluri telefonice în ultimele zile de la numeroși lideri mondiali care au sunat să își exprime simpatia față de acesta după ce președintele rus a pierdut încă un adversar din cauza otrăvirii. Link spre comentariu
mama Postat August 31, 2020 Partajează Postat August 31, 2020 -Cum îi spune o șoferiță iubitului ei că l-a înșelat? -N-am fost atentă și a intrat unul în mine. Link spre comentariu
Postări Recomandate