sesebe Postat Octombrie 12, 2022 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 https://youtu.be/ltn8XjyMrow Link spre comentariu
NICA Postat Octombrie 12, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2022 Multumesc mult Sesebe. Asta este si este demential. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 12, 2022 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 Cu placere dar si @AdR!@N apostat o varianta scrisa. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Octombrie 12, 2022 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 Ucrainenii îl caută pe Băsescu să-l angajeze pe bani buni. Sarcina lui va fi să facă flota Rusiei să dispară și să n-o mai găsească nimeni, așa cum a făcut cu flota României. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 12, 2022 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 (editat) Acum 1 oră, zvonacfirst a spus: Ucrainenii îl caută pe Băsescu să-l angajeze pe bani buni. Sarcina lui va fi să facă flota Rusiei să dispară și să n-o mai găsească nimeni, așa cum a făcut cu flota României. Alt Banc: Cam la asa ceva duce uitatul zilnic la posturile dezinformatoare si pro-Ruse gen Haznaua3 sau GhitaTV. Nu inteleg: care-i bancul, care-i flota ? Editat Octombrie 12, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Octombrie 14, 2022 Partajează Postat Octombrie 14, 2022 Deoarece colegul nu înțelege poanta bancului postat de mine, rog adminul să șteargă postarea respectivă pe motiv de off topic. Eu am făcut să dispară flota României, Băsescu n-are niciun merit. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 16, 2022 Partajează Postat Octombrie 16, 2022 De sezon: -Banca dumneavoastră dă credite doar pe «cuvânt de onoare»? -Da, desigur. -Dar dacă eu nu am să pot restitui banii? -O să vă fie rușine în fața Domnului, atunci când vă veți întâlni cu El. -Ehehe, păi când va fi asta? -Pe data de 5, dacă pe 4 nu restituiți creditul Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 19, 2022 Partajează Postat Octombrie 19, 2022 Cum își alină Piedone singurătatea în pușcărie!? Ascultă Fuego și scrie poezii. Nu e banc, e real dar merită pus la bancuri,zic eu. (probabil o fi singur în celulă). Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 La 14.10.2022 la 6:20, zvonacfirst a spus: Deoarece colegul nu înțelege poanta bancului postat de mine, rog adminul să șteargă postarea respectivă pe motiv de off topic. Eu am făcut să dispară flota României, Băsescu n-are niciun merit. O sa te miri, dar in epoca respectiva flota se afla in ograda FPS-ului, nu a lui Basescu! Link spre comentariu
grosu99 Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Se pare ca flota a disparut ca prin minune (probabil si base are ceva vina ) dar el a facut contracte de mentenanta,RK cum vreti sa-i spuneti ,la o flota care nu mai exista ! Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 24, 2022 Partajează Postat Octombrie 24, 2022 – Care este culmea curajului în România, în anul 2022? – Să dai drumul la centrală, cu lumina aprinsă, și să faci duș singur. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Nevestele electricienilor se dezizolează, se ard, se mai alimentează, cicluri care durează alernativ pînă la împămîntare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 (editat) "Milioane de volți i-au trecut prin corp, dar amperii l-au dat gata." Julius Michael Hibbert, M.D. Editat Noiembrie 3, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Ucrainienii inainteaza in Dombas. Rusii la fel ... eu cred ca au trecut unii pe langa altii fara sa se vada! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 6, 2022 Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 "Calculatorul nu v-a înlocui niciodată omul! " Un canibal anonim. Link spre comentariu
Postări Recomandate